Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchreferat HIBK-Jakobsberg

Inlagd: 15 september 2009, kl 23:10

Har haft sjukt mycket att göra senaste dagarna men här kommer min korta version av matchen.

Uppvärmningen: Lång och bra, ingen kan ha varit kall vid matchstart vilket är bra. Vi fick lite tid med boll och övningar och vi fick för lite tid att snacka ihop oss med femmorna. Det ska vi tänka på framöver.

1:a perioden: Vi är spelmässigt bättre en Jakobsberg men släpper till lite väl många kontringar som Selling räddar oss på. Att vi leder med 2-0 efter första känns rättvist men Jakobsberg var farliga i sitt kontringsspel.

2:a perioden: Vi tappar spelet och Jakobsberg höga press ger resultat. Eller om vi hade varit lika dåliga utan den höga pressen vet jag inte men vi släpper in dom helt i matchen och ligger plötslgit under med 2-3. Dock i sista sekunden så kliver Neuman fram och stänker in ett mål efter frislag från hörn. Psykologiskt viktigt och här trodde jag att vi vann matchen.. Men tji fick man..

3:e perioden: Nu rasar allt och vi släpper in det ena misstaget efter det andra misstaget. Plötsligt är det bara några minuter kvar och vi ligger under med för många bollar. Ett magiskt misstag av mig som back då jag tror att domaren har blåst och jag försöker få kontakt med honom men han ignorerar mig och plötsligt så har en Jakobsberg-spelare snott bollen och satt den i kassen. Sjukt sjukt jobbigt. Jag dömer en hel del själv som alla vet och jag kan säga att jag inte håller med om domarens beslut i frågan givetvis. Men gjorde han rätt eller fel enligt regelboken? Vet faktiskt ärligt talat inte. Nu var det ju ingen signal som gick av men lek med tanken att någon i publiken blåst en signal som domarna inte hörde..... Då blir det intressantare.. Sen kan man fråga sig huruvida Jakobsberg är sportsliga eller inte, men där får jag väl erkänna att jag hade gjort likadant som Jakan. Skitsamma, så är det, och jag lär väl få höra det resten av mitt liv.

Seriepremiärsnerver? Inte på tå? Inte taggade? Vet inte vad som gick fel.

Vi kanske hade behövt en tuffare inledning än att ta ledningen med 2-0 efter 1:a.. Vet inte. Men sen om vi går igenom målen så är det så här:
2 zorro mål.
2 boxplay mål.
2-3 misstag från oss, bl.a min miss ovan.

Med så här många misstag och mål som släpps in så kommer vi inte vinna matcher. Vi som är backar måste attackera spelare som kommer från hörn snabbare, det kommer vara fler zorrokillar i lagen vi möter. Boxplay.. Här måste vi vara mer på tå... Jobba hårdare, täck mer, offra sig mer, kämpa mer.. Vi har inte råd att släppa in mål i varje boxplay och framför allt så får vi inte för lättvindigt ta utvisningar mot oss.... Misstagen kan man inte göra så mycket åt, dom kommer komma titt som tätt. Dock får vi hoppas att vi sprider utan dom lite mer hädanefter.

Nu har vi två träningar med full fart innan vi ska möta Vendelsö på Torvalla parkett. Viktig match eftersom vi förlorade match1 samt att vi gärna vill ha revansch från förra årets båda förluster!

Upp till bevis nu gubbar. Visa att gammal är äldst!

Forza Höjden!

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191880
Genereringstid
0,0313 sekunder