Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

foppas matchreferat mot högdalen

Inlagd: 28 augusti 2009, kl 14:05

..

Här kommer ett litet matchreferat.

Vi börjar i ett högt tempo och stressar deras backar till många misstag. Vi ligger på med hela laget och får det ger utdelning efter 5 min i första per

då tolf gör 1-0 . Dock så slarvar vi en hel del genom hela perioden och Högdalen är inte sena att utnyttja detta.
3-3 efter 1:a per är inte rättvist då vi haft extremt mkt boll och även en del fina lägen bla jerkers ribbskott samt tolfs oförmåga att träffa mål.

2:a per fortsätter tyvärr som den 1:a slutade, vi har mkt boll och Högdalen backar hem och ligger på kontring. resultat mässigt får vi jaga hela den 2:a perioden vi ligger under med både

5-4 och 6-5. Vi ändrar om lite i femmorna i mitten av 2:a och det ger utdelning direkt då Emil gör sitt första mål i höjden.

Vi gör om ytterligare lite inför 3:e per och äntligen får vi lite flyt. 3:e per är den bästa från våran sida idag och vi vinner den med 4-0 efter stabilt spel.

Helt ärligt så spelar vi inte bra idag, vi såg trötta och loja ut .Om man ska säga ngnting positivt så är det ändå en styrka att vi lyckas vinna även fast vi spelade på ca 50% av vår förmåga,även positivt
att inte våra två "rohypnol"spelare jocke och tony inte var med på matchen då vi förmodligen hade fått stryk,skäll samt diverse andra avhyvlingar i olika former från dessa två herrar efter matchen..

Kanske var så enkelt att vi redan hade tankarna på kvällens stundande lagfest som nog kommer bli ngt utöver det vanliga.

Det är ju våra två kära kamrater Lill-lasse och Micke b som styrt massa roligheter till ikväll, bla hördes jag det ryktades om en frågesport...

Hur som helst,vi måste ha bättre fokus på söndagkväll då vi möter bajen med "backstabber urolog" grip i laget, annars kommer det bli jävligt tufft.

Om man ska framhäva ngr efter denna halvtråkiga match så vill jag framhäva mig själv som ändå lyckades göra 3poäng.Som jag brukar säga, -det är inte hur MKT man springer på plan som genererar poäng utan hur SMART man springer som gör att man kommer i poänglägena :) Även puunberg kom upp i normal standard och gjorde 3p.

För er som inte hajade det så skojade jag bara nyss, jag var lika dålig som alla andra igår, nästan....

Väl mött ikväll allihop....

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191757
Genereringstid
0,0313 sekunder