Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Seger mot Nynäs i DM

Inlagd: 22 augusti 2009, kl 21:16

HIBK-IBK Nynäshamn 2-1 (0-0,2-1)

Seger i avgörande DM-match.

Nynäshamn stod återigen för motståndet för Hammarbyhöjden i första matchen i DM. Segern från träningsmötet mot Nynäshamn med 7-3 fanns kvar och lika mycket som självförtroendet va på topp i Hammarbyhöjden så va revanschlusten hos motståndarna detsamma.

Nynäshamn som rest med en väldigt stor och bred trupp till andra sidan stan då vår DM-grupp spelas i Kungsängen och i Ekhammarskolan, en hall som skulle behöva en rejäl ansiktslyftning. Hammarbyhöjden eller ”Real Hammarbyhöjden” som folk börjat namnge oss för kom till spel med 2kedjor och som vanligt med många nya spelare som inte spelat ihop.

Inledningsvis så trodde man att Nynäshamn skulle sätta fart från första början och hålla i taktpinnen. Så blev också fallet men liksom i denna match så kom dom inte någonvart utan tilläts rulla boll utmed sargen och mellan backarna. Försvaret i Hammarbyhöjden höll tätt och väntade tålamodigt på sina chanser. En relativt chansfattig första period avslutades med att Nynäshamn fick en straff tilldömd med 1 sekund kvar på perioden. Fram klev Nynäshamns kapten och slog en märkbart tam straff när det gällde som mest.

I andra perioden speglade den första relativt bra dom första minuterarna. Efter drygt fem spelade minuter så fick Nynäshamn utdelning för sitt bollrull och kunde skjuta 0-1 till gästerna. 11 minuter in i slutperioden så drabbades Hammarbyhöjden även av en utvisning och Nynäshamn hade nu chansen att utöka sin ledning och sedan spela på resultatet. Dock så blev inte fallet utan Hammarbyhöjden klarade utvisningen och blev stärkta av det. Strax efter utvisningen så bryter höjdens nyförvärv Christoffer Tolf bollen och skickar ut den på kanten till ett annat nyförvärv, Marcus Tysk, som direktpassar tillbaka till Tolf som skjuter in kvitteringen. Nynäshamn försökte efter detta att pressa på ännu mer för att få till ett ledningsmål. Med 10 sekunder kvar så slår Nynäs ett felpass in i mitten som höjden plockar upp och via lite bollstrul så får Marcus Tysk in 2-1 till Höjden med endast 5 sekunder kvar. Ridå för Nynäshamn och ännu en skön seger för Hammarbyhöjden, som nu har slagit detta hårt satsande div.2 lag två gånger på 4 dagar.

Imorgon väntar först match mot Grödinge kl:11 och sen avslutas gruppspelet med match mot FBC Handen kl:14.


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191757
Genereringstid
0,0156 sekunder