Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchresultat

Inlagd: 17 april 2009, kl 14:20

HIBK-Sköndal 4-7

Trist avslutning på säsongen med en förlust i kvalserien. Speciellt nu när vi inte kunde avgöra kvalserien själva. Nu hänger det på att Sköndal och/eller Handen inte vinner sina resternade matcher med ca 24 resp. 32 mål, och logiskt sett så borde det inte ske. Men knepigare saker har väl skett och att Nyboda kanske skulle komma till matchstart med lite folk eller dålig inställning är iaf inte helt omöjligt.

Enkel analys; Vilja slår klass, och sköndal hade all vilja jmfrt med oss i 2 perioder. Vi skärpte oss i sista och försökte skaka liv i oss själva men när vi spelar så slarvigt och naivt i försvarszon som vi gör så tog det lite knäcken på oss när vi höll på att närma oss och eventuellt kunde ha skakat dom.

Svår analys; Våra forwards missar i försvarsarbetet, passningskvalitet laget igenom brister, taktiken i defensiven misslyckas, Sköndal har många långa anfall mot oss där vi går bort oss i försvarszon. Centern blev ofta ensam, Sköndals forwards kommer emellan för lätt både ytan mellan forwards/center samt center/backar.

En till analys; Vi tyckte vi var klara, värmer inte upp ordentligt, orkar inte kämpa, visar generellt rakt igenom en skitdålig inställning och attityd.

En sak som jag brukar tjata om ibland iaf, är att skitsamma om man gör ngt misstag här eller där, men man MÅSTE ALLTID JOBBA HÅRT och PÅ RÄTT SIDA. Där brister vi fatalt och matcher/stunder där vårt spel inte fungerar kommer alltid uppstå och då måste man kunna falla tillbaks på hårt jobb.. Inte inställningen att inte orka, att inte jobba hem, att inte kämpa, att inte skriva på varandra, att inte peppa osv...

Trist avslutning på säsongen och en spänd väntat på övriga resultat i kvalserien.

Summa summarum så är vi inte riktigt vana vid att vara i underläge. Vi har förlorat 5 matcher denna säsong tror jag, 2 i kvalserien, och 3 i serien. Dom 2 i serien mot Vendelsö är inget att prata om, där försökte vi iaf... Och den mot Tomtberga vet jag inget om då jag inte var med men vi kan väl skylla den på inställning och våran inställda försäsong kanske? Mot Handen var väl också en ok förlust, vi kommer inte upp i nivå men det var väl ändå inte så mycket att diskutera. Igår däremot mot Sköndal... Såna förluster gör ont och jag blir förbannad när vi inte ens försöker.... Förluster kommer alltid komma, men att inte ge allt och kriga för att falla med flaggan i topp om man måste nu ens falla... Det är ALDRIG OK.

Oavsett om det blir H4 el. H3 så hoppas jag alla som fortsätter nästa år tar till sig det här så vi kan sluta att oftast bara vara ett medgångslag....

Nu siktar vi in oss på ngn lagfest framöver och vilar våra sargade kroppar... Det skadar inte att hålla igång, kom ihåg det gubbar. ;)

Ses i solen boys!
Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191759
Genereringstid
0,0156 sekunder