Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Matchreferat HIBK-Högdalen

Inlagd: 2 februari 2009

Nice seger

Muchos stabilos victoryious....

Vi vinner pga;
1. Riktigt bra backspel med främst den dominanta Tobbe i spetsen men även Gfoxen.

2. Mycket folk. Vi var 14 spelare inklusive mig själv som inte spelade jättemycket, men bergström var snäll nog att vila ryggen i sista så jag fick yra omkring på forwardsplatsen lite iaf :). Men iaf, det var flera stycken som sa att "jag är inte trött" osv.. Och man kan se det från ena hållet å säga att resultatet av att vi i princip spelar på 3 kedjor gav resultat mot Högdalen som inte ens orkade checka oss i 3:e när dom låg under... Å andra sidan så tycker jag kanske att vi skulle höjt tempot för att ta ut oss lite mer. Men att göra detta och inte öka procenten för misstag kanske inte går, jag vet inte. Men ä! r man inte svettig så borde man nog kunna ta i lite mer. Jag tycker iaf att det var kul att vi var många spelare, kommer inte ihåg ens när vi var det sist.Iaf, hur var matchen!?

1:a perioden. Vi sköter tempot, skapar en del lägen och har ett pp som borde resulterat i ett mål men vi var lite oskarpa i avsluten.. Högdalen tar ledningen på ett bananskott från halva plan som studsar och en skymd Selling inte ser den i tid. Vi har släppt in del sådana mål, vi måste bli aggresivare på att täcka dom skotten.. Men det pratade vi ju även om igår.
Hansson kvitterade tack å lov till 1-1 genom en soloprestation och skott från höger inbrytning som satt snyggt i bortre..

2:a perioden;
Vi släpper in två snabba mål där vi missar lite i kommunikation och försvarsarbete, det ena framför mål och det andra uppe vid forwards. Snabb replik av oss till 2-3 och ganska snart igen så blir det 3-3. Jag tog ett stöd byte för Grip och direkt så hamnade jag i hetluft! en med en junis hos dom som det var lugnt med, men sen kommer deras terrier 33 som vi alla känner till och ska kaxa sig.. Han fick en liten knuff som han flög bak på ett par meter så det var väl tur att jag inte tog i iaf... Iaf, vi fick varsin 2:a, jag å junisen, och i följande 4-4 var Högdalen klart bättre. Vi brukar vara bra i 4-4 spel, men inte idag. Just då blev jag lite orolig men det visade sig vara ett bra val att reta upp Högdalen för efter denna sekvens så såg jag iaf att Högdalen blev sura på allt och alla och klagade på allt och alla. Vi var fula, dom spelade korrekt, domarna dömde fel etc etc... I deras iver att vara sura å arga på allt så gör vi 2 mål till i bara farten och under läge 1-3 har plötsligt blivit 5-3..

3:e perioden;

5-3 och vi kör på. Allt känns lugnt och Högdalen har inte riktigt giftigt vapen att ta till. Vi gör 6-3 och matchen börjar kännas säker för oss. Sista tio minuter så ser det ut som om dom försöker men att dom inte kan, inte orkar, eller kanske är frustrerade. Jag vet inte riktigt. Dock är d! et klart att det inte blir ngn press av något slag utan vi spelar enkelt av resterande matchen utan några som helst problem. Bra jobbat och bra att vi skärper oss i slutet och inte ger bort massa gratismål...

Så, Tobbe var bäst på plan tycker jag. Jerker var näst bäst. Jag var trea... HAHA.. Ne, sen var det många som var bra tycker jag... Hög lägsta nivå på hela spelade truppen.

Nu ska vi se till att vinna mot Segeltorp nästa helg som spöade Ängen senast...

Ses på onsdag!

/Tony

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191879
Genereringstid
0,0156 sekunder