Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Vendelsö - HIBK - Matchreferat

Inlagd: 24 november 2008

11-8 till Vendelsö.. Tyvärr..

Så här är det! Vendelsö vinner den här matchen på några faktorer.

1. Deras inställning, dom springer, kämpar och är sjukt heta och tända, t.o.m övertända då dom faktiskt drar på sig en del onödiga utvisningar men då vårat PP ger utdelning ca 1 av 5 så är det faktiskt kanske dåligt för oss att få PP....

2. Den sjukt tråkiga dåliga hallen/planen. Helt ärligt, vinklat eller ej, jag har svårt att se att vi hade förlorat den här matchen i en normal hall. Eftersom vi släpper in 11 mål så kommer jag inte ihåg alla mål exakt men det är ett flertal mål som är ett långskott som det blir retur på studs-parketten och chansboll och sen OJ! in i mål.. Plus även ett mål som skjuts i sarg bakom mål, studsar fram på andra sidan stolpe och OJ! in i mål...

3. I tredje som släpper vi 3 skitmål av ovan beskrivande kvalite, dvs, från 6-6 till 9-6 i matchens sista fem minuter. Det är inte ok oavsett golv, liten hall eller så.

4. Vendelsö har flytet, studsarna, viljan, frenesin. Sen tror jag inte det bara beror på att dom kan sin hall bättre men visst spelar det in mer eller mindre.


Okrå, vi börjar om från början. Sist vi var i den här skithallen så låg vi under med 3-0 i första också. Vi vet hur dåliga hallen är, vi vet att deras spel knappt har en spelide utan att det handlar om att skjuta långt bakifrån och direktskott från sidorna men ÄNDÅ! Så ger vi dom 3-0... Första målet är en trasselsituation efter en skottretur(oväntat va?) och vi är inte riktigt på tå eller taggade och ger dom alldeles för mycket spelrum.

Mål 2 och 3 är skott från sidorna där i båda fallen(jag det ena) försöker täcka, men dom har flytet i skotten och sätter båda skotten på första stolpen tyvärr...

I paus mellan 1:a och 2:a så snackar vi om att vi är sjukt kassa och begör uppryckning. Och det gör vi med bravur. Vi går ikapp till 3-3 och sen hinner det bli varsitt mål innan perioden är slut. Så 4-4 inför 3:e och det är verkligen match igen.

Vi tar ledningen med 4-5 och nu trodde nog jag med flera att vi skulle lyckas reda ut det här. Dock så kvitterar dom och sedan för vi en utvisning som dom gör 6-5 på. Vi kvitterar till 6-6 och nu är det 5.25 kvar av 3:e.

Och det är nu cirkusen börjar. Vendelsö gör rent ut sagt 3 sjuka jävla skitmål som mer eller mindre bara är tur.. Eller ok, utnyttjande av deras pisshall möjligtvis.

Så från 6-6 med 5.25 kvar så står det nu alltså 9-6 med 4 minuter kvar. Kata-fucking-strof.

vi tar en timeout, försöker lira med 6 man på plan reducerar till 9-7, men efter slarv från oss får dom lägga in 2 bollar i öppen kasse så slutresultatet blir 11-8.

Kan inte komma ihåg sist vi släpper in så här mycket mål, det hör verkligen inte till vanligheterna.

Jag/Vi var ganska sura och frustrerade efter matchen. Skällde ut Vendelsö tränaren eller vad han var efter matchen och sa att dom var ett gäng jävla turliga sop-spelare och det kanske jag inte skulle ha sagt. Sorry Vendelsö, jag ber om ursäkt här i referatet.

Oavsett alla bortförklaringar så var summa summarum Vendelsö bättre. När vi har ett obefintligt närkampsspel och bara kolla boll, då förlorar vi returer och på en studsplan som denna så har vi inte råd med detta.

Vidare måste vi ligga närmare dom när dom har bra skyttar, det håller inte att vara så här långt ifrån som vi var denna gång.

Ur mina galet objektiva ögon så är det endast 2 spelare som får godkänt idag. Och det är JAG och.. Nä, skämt åsido, det är Grip och Frisell. Alla andra för minus av mig. Jag tar ett extra stort minus själv och blir förbannad för att jag känner att jag hade verkligen kunnat förbereda mig bättre och MINST 1 mål, förmodligen fler, hade jag kanske kunnat förhindra om jag hade förberett mig bättre/mer....

Sjukt sjukt irriterande förlust mot ett lag som mest spelar på skott bakifrån/sida och gå på retur.. Våra mål är mycket snyggare samt flera av dom är snygga spelmål. Dock är det också ett av våra problem ibland, kanske dock inte denna match, att vi försöker spela för snyggt..

Skitsamma.... Jag säger bara så här och jag hoppas fler med mig känner likadant.

Välkommen till Sjöstadshallen för returmatchen. Då kommer inte erat chansspel funka och jag med fler kommer vara så taggade att ni kommer halta ut från planen efteråt!

Tony

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
191879
Genereringstid
0,0313 sekunder