Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Inför Balrog med Tysk

Visa miniatyrer


Markus Tysk talar ut
Inför HIBK-BalrogMed en stekhet Markus Tysk!

Tjena Markus, hur är läget?
-Tjena mannen, det är riktigt bra. Ligger hemma och är rätt sliten efter ännu en utekväll med Foppa och gänget.

Du var riktigt bra senast mot Värmdö säger rapporterna, hur kommenterar du det?

-Alltså lyssna, jag har en liten säregen spelstil och det är först nu den börjar ge resultat. Alla vet min kapacitet och mina styrkor. Varför tror du Foppa köpte mig? Klart att det ska släppa någon gång. Nu väntar jag bara på min vapendragare Leo Svanberg ska komma igång. Leo som för övrigt nobbade AIK:s avtal då det stod att han inte fick käka någon kebab i samband med matcherna.

Okej bra svarat, vad tror du om matchen mot Balrog?

-Det kommer att bli rätt tufft, vi har ju länge längtat efter att få möta betongbarnen från Botkyrka. Vi slog ju deras farmarlag i DM innan denna fight väldigt enkelt trots att vi fick spela mycket boxplay sedan Zorro-Birger hånat och förödmjukat motståndarna, med munnen.

Vad kan du berätta mer om motståndarna?
-Dom är ju bra som ett lag men som individualister har dom ingen chans mot oss. Vi har bättre en mot en spelare än dom.

Men är detta inte en lagsport?
-Förlåt, hur menar du nu?

Har du något tips om hur ni ska vinna matchen?
-Vi måste tänka på att i slutet av perioderna så brukar deras back Örjan Skogström kliva av för att gå och gömma sig i spelargången då han enligt utsago brukar gillar att skrämma sina lagkamrater genom att hoppa fram och skrika HEJ. Så med Örjan av planen kan vi nog anfalla då dom saknar en back på högersidan. Vilken fantastisk egenskap!

Du tror inte att dom sätter in en annan back där när dom ser att han är borta?

-Det har du nog rätt i, det har jag inte tänkt på.

Det har kommit fram rykten om att du är aktuell för det lettiska landslaget, stämmer det?

-Det är mycket rykten om mig hela tiden, att jag bara har en adidasjacka och gillar den så mycket att jag har den ofta. Iof stämmer det. Men jag är inte lettländare som så många i laget vill få det till. Jag kan inte hjälpa att jag är blekare än vit. Sen vill jag även tillägga att om det inte varit så att jag gillat att supa ned mig och bli riktigt kladdig på helgerna så hade jag lätt spelat i svenska landslaget utan att ens anstränga mig.

Som en liten avslutning på intervjun så får Markus chansen att berätta lite roliga storys som står i matchprogrammet om killarna i laget:

Jag inleder med keepern Tomas Selling, det finns en bild från Prag där han står för 3-4 dubbelhakor, följt av denna text: Får han fläskfilé och potatisgratäng och kan sätta sig i soffan och se filmen Good will hunting så mår han gott. Underbar mening som blir riktigt bra om ni kunde se bilden.

Joakim "Mega" Agerback´s info är en personlig favorit: Soduko gillar Joakim och han är en inbiten lösare av det. Han gillar jordgubbar, fräcka båtar och sin TV. Är det inte så att Joakim gillar Soduko? Och har han rangordnat de tre grejerna han gillar? Ser Joakim framför mig en fredagskväll i soffan med en skål svenska jordgubbar, tittandes på sin tv och ett färskt nummer av Båtnytt.

Tony Tsioulis: Tycker inte om att dricka kolsyrat och den allra bästa maten för Tony är fläskpannkaka. Har Tony verkligen sagt det? Eller är det känt på byn att han gillar fläskpannkaka?

Richard Forsberg: Han önskar att han vore jultomten om han fick vara någon annan person. Daniel Neumans frislagsmål mot Vendelsö är det snyggaste målet han sett. Jag vet inte, känns obehagligt på något sätt.
Till bilder/filer


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188870
Genereringstid
0,0313 sekunder