Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Emils krönika inför SB

Visa miniatyrer


Emils krönika inför SB
Att vara gravid måste vara fantastiskt, man få liv i sig och sedan skapas och formas det till ens framtid som är med en resten av livet, det lever inom sig och pulsen och hjärtat finns alltid kvar i form av känsla hos dig.

Ovanstående kan låta sjukt märkligt men jag känner mig gravid, jag har burit något inom mig under flertalet månader och det har varit en blandning mellan hopp och drömmar men samtidigt även en realistisk känsla över att något kan gå snett i slutändan. Tittar man på mitt ultraljud så ser man att allt ser alldeles perfekt ut enligt symptom tabellen på innebandy.se och är fullt normalt i detta skede men det kan gå snett på slutet som fan ändå säger Doktorn till mig.

Varje natt drömmer jag något om födelsen, inatt drömde jag att Micke Gunnarzon gjorde 0-1 på oss i den 4:e minuten efter att "Majo" dragit en patenterad indianare. Det var helt sjukt orättvist men framför allt minns jag hur illa jag mådde, man började fundera i "om" banor som många gånger förr.

Drömmer om serieseger med fötterna på jorden sa Foppa till Micke B i bastun igår kväll och det är nog det som kan vara melodin, men vad fan det är inte så enkelt som man tror. Imorgon är det dags för match mot SB som inte har något att spela för och som dessutom varit kassa som fan hela säsongsinledningen i princip, de kommer till våran hemmaborg Västertorp fast beslutna och med vetskapen om att de spelar som ett mittenlag i supertrean även nästa säsong.

Real Hammarbyhöjden spelar för alla de längtande fansen, de spelar för en grupp som behöver framgång, de spelar för deras eget hjärta som idag är färgat mer än kanske något de senaste 10-15 åren.

Fokusera på nästa match bara säger Tony Tsioulis. Jag laddar för match imorgon som vanligt med att kolla One Tree Hill med Majo som det skall och fokuseringen på motståndet och vårt eget spel kan inte bli mer anpassat.

Jag manar er alla till att besöka Västertorp personligen, ni kanske sett reklamen och det är inget snack om det finns TV och Radio som kanske är mer bekvämt MEN vi behöver din röst på plats, ALLA spelare säger det.Förstår du det?

Vi i Hammarbyhöjden har ofta fått höra på vårkanten att "man vet att det är vår när höjden förlorar ett kvalspel" men efter att ha passerat den tröskeln så går vi nu vidare, mentalt såväl som fysiskt. Till toppen!

FREE DAWIT ISAAK!!!!Till bilder/filer


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-03-09
Besökare
188870
Genereringstid
0,0313 sekunder