Team 09Klubbens hemsida: http://www.gotatraneberg.se
Av tradition mästare....Hockeyskoleavslutningen

Klubbnyhet.
Inlagd: 19 mars 2017, kl 10:04

Finbesök på hockeyskoleavslutningen

I helgen hade Hockey- och Skridskoskolan säsongsavslutning. Det blev som vanligt träning men även saft och bulle. Det blev extra kul med en gästande tränare på isen nämligen Mario Kempe som till vardags spelar i ryska KHL. Det har varit en rolig säsong med rekordmånga tjejer och killar. Trots det stora antalet har duktiga tränare och ledare lyckats bedriva en bra verksamhet och många barn har gjort stora framsteg i skridskoåkningen samtidigt som man har haft kul. Stort tack till alla ledare för hårt jobb under säsongen och ett extra tack till Mario Kempe. Tack också till dom äldre lag som hjälpt till på isen och varit förebilder för dom yngre. Vissa håller igång ett tag till och vissa tar säsongsvila men vi hoppas att alla ses igen till hösten!

Schema
23/8 Onsdag  
24/8 Torsdag  
25/8 Fredag  
26/8 Lördag  
27/8 Söndag  
28/8 Måndag  
29/8 Tisdag  
GT Team 09
Är du tjej eller kille född 2009 och letar efter ett lag för att spela ishockey i har du hamnat på rätt ställe! GT Team 09 är stort gäng som gillar att åka skridskor, spela ishockey och ha kul tillsammans.

Du är varmt välkommen att komma och provträna med oss på Stora Mossens IP.

Hör av er till vår lagledare med namn, mail, mobilnummer och personnummer om ni vill bli tillagda i spelartruppen.

Save the Zebras...

Klubbnyhet.


...before saving the rest of the planet!

På Stockholms Ishockeyförbunds ordförandekonferens senast så kom det fram alarmerande uppgifter om att vi nu är mitt uppe i en domarkris vi aldrig varit med om tidigare i Stockholm.

Anledningen till det känner ni alla till, de orkar inte längre leva under glåpord, hån och till och med hot och ger helt enkelt upp hockeyn.

Vår uppmaning är att vi i GT går i bräschen för att hedra domarna och uppskatta det arbete de gör för ishockeyn. Utan dem blir det ju ruskigt svårt att spela matcher, eller hur!

Rädda gärna vår planet men börja med ishockeydomarna!Börja spela hockey i GT
Alla Lördagar:
0830-0920 Hockeyskolan
0930-1020 Skridskoskolan

Prova på 3 gånger gratis

Anmälan sker i år till www.ishockeyskolan.se

För alla -09:or så är det träning på Tisdag i JM-hallen kl.16.00
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2017-08-20
Besökare
11036
Genereringstid
0,5313 sekunder