Team 07


Hockeyskoleavslutningen

Klubbnyhet.
Inlagd: 19 mars 2017, kl 10:04

Finbesök på hockeyskoleavslutningen

I helgen hade Hockey- och Skridskoskolan säsongsavslutning. Det blev som vanligt träning men även saft och bulle. Det blev extra kul med en gästande tränare på isen nämligen Mario Kempe som till vardags spelar i ryska KHL. Det har varit en rolig säsong med rekordmånga tjejer och killar. Trots det stora antalet har duktiga tränare och ledare lyckats bedriva en bra verksamhet och många barn har gjort stora framsteg i skridskoåkningen samtidigt som man har haft kul. Stort tack till alla ledare för hårt jobb under säsongen och ett extra tack till Mario Kempe. Tack också till dom äldre lag som hjälpt till på isen och varit förebilder för dom yngre. Vissa håller igång ett tag till och vissa tar säsongsvila men vi hoppas att alla ses igen till hösten!

J20 klara för Elit!!!

Klubbnyhet.
Inlagd: 11 mars 2017, kl 17:04
Idag avgjordes kvalet till J20 Elit Östra. GT spelade hemma mot Tyresö/Hanviken samtidigt som Åkers/Strängnäs spelade hemma mot Värmdö. Tre lag hade chansen på två platser. Det var länge spännande i de båda hallarna med till slut resulterade matcherna i att Åker/Strängnäs behåller sin plats och GT avancerar till Elit nästa säsong! Stort grattis till spelare och ledare vilket får gestaltas av bilden på två nöjda tränare, Erik Forsgren och Gustav Claughton.

SommarHockeySkola v33

Inlagd: 5 mars 2017, kl 20:00
I augusti, vecka 33 är det dags för GT´s SommarHockeySkola, SHS. På Klubbsidan finns en länk till inbjudan med information kring denna mycket roliga hockeyupplevelse! Vi rekommenderar varmt att TEAM07 spelare är med på denna uppstart på säsongen 17/18

Schema
20/8 Söndag 12:00-13:30 isträning plus fys, JM Hallen
21/8 Måndag
22/8 Tisdag 16:00-17:30 Isträning plus fys, JM Hallen
23/8 Onsdag
24/8 Torsdag
25/8 Fredag 16:00-17:30 Isträning plus fys, JM Hallen
26/8 Lördag
27/8 Söndag
Ny spelare?
Letar du efter ett lag för att spela ishockey i har du hamnat på rätt ställe! GT Team07 Vi är ca 25 st killar och två tjejer som gillar att åka skridskor, spela ishockey och ha kul tillsammans. Du är varmt välkommen att komma och träna med oss på Stora Mossens IP. Hör av er till vår lagledare Fredrik Bergnäs (fbergnas@hotmail.com) med namn, mail, mobilnummer och personnummer om ni vill bli tillagda i spelartruppen. Tveka heller inte att kontakta någon av våra tränare (Se Meny "Truppen" till vänster och klicka på Telefonlista) om ni har några övriga träningsrelaterade frågor.

/Spelarna och ledarna i GT Team 07

Save the Zebras...

Klubbnyhet.


...before saving the rest of the planet!

På Stockholms Ishockeyförbunds ordförandekonferens senast så kom det fram alarmerande uppgifter om att vi nu är mitt uppe i en domarkris vi aldrig varit med om tidigare i Stockholm.

Anledningen till det känner ni alla till, de orkar inte längre leva under glåpord, hån och till och med hot och ger helt enkelt upp hockeyn.

Vår uppmaning är att vi i GT går i bräschen för att hedra domarna och uppskatta det arbete de gör för ishockeyn. Utan dem blir det ju ruskigt svårt att spela matcher, eller hur!

Rädda gärna vår planet men börja med ishockeydomarna!Matchklipp på Youtube

Med hjälp från Henrys pappa Bengt kommer vi kunna se filmer från många av våra matcher kommande säsong. Följ länken:

och en länk till https://www.youtube.com/channel/UCJ9RxDlVX2AnvZbGwbDb3mA/videos?shelf_id=0&sort=dd&view=0
Utrustning

Går ni i köptagen för utrustning till er son/dotter? I GT spelar vi med vit hjälm och röda byxor.
/ Ledarna

Facebook grupp

Vi har en sluten Facebook grupp dit man kan anmäla sig som förälder/anhörig för spelare i GT-07. Tanken är att man skall kunna ladda upp foton från träningar och matcher, skriva korta matchreferat/resultat, ordna med samordning till matcher etc. Vill ni bli medlem? Sök på "GT-07" och ansök om att få bli medlem.
Gästbok
Nordisc youth trophy b...
Rikard
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2017-08-20
Besökare
32392
Genereringstid
0,1113 sekunder