TEAM 01

Klubbens hemsida: http://www.lagsidan.se/gotatraneberg/team01
Hockeyskoleavslutningen

Klubbnyhet.
Inlagd: 19 mars 2017, kl 10:04

Finbesök på hockeyskoleavslutningen

I helgen hade Hockey- och Skridskoskolan säsongsavslutning. Det blev som vanligt träning men även saft och bulle. Det blev extra kul med en gästande tränare på isen nämligen Mario Kempe som till vardags spelar i ryska KHL. Det har varit en rolig säsong med rekordmånga tjejer och killar. Trots det stora antalet har duktiga tränare och ledare lyckats bedriva en bra verksamhet och många barn har gjort stora framsteg i skridskoåkningen samtidigt som man har haft kul. Stort tack till alla ledare för hårt jobb under säsongen och ett extra tack till Mario Kempe. Tack också till dom äldre lag som hjälpt till på isen och varit förebilder för dom yngre. Vissa håller igång ett tag till och vissa tar säsongsvila men vi hoppas att alla ses igen till hösten!

J20 klara för Elit!!!

Klubbnyhet.
Inlagd: 11 mars 2017, kl 17:04
Idag avgjordes kvalet till J20 Elit Östra. GT spelade hemma mot Tyresö/Hanviken samtidigt som Åkers/Strängnäs spelade hemma mot Värmdö. Tre lag hade chansen på två platser. Det var länge spännande i de båda hallarna med till slut resulterade matcherna i att Åker/Strängnäs behåller sin plats och GT avancerar till Elit nästa säsong! Stort grattis till spelare och ledare vilket får gestaltas av bilden på två nöjda tränare, Erik Forsgren och Gustav Claughton.

Schema
23/6 Lördag  
24/6 Söndag  
25/6 Måndag  
26/6 Tisdag  
27/6 Onsdag  
28/6 Torsdag  
29/6 Fredag  

Save the Zebras...

Klubbnyhet.


...before saving the rest of the planet!

På Stockholms Ishockeyförbunds ordförandekonferens senast så kom det fram alarmerande uppgifter om att vi nu är mitt uppe i en domarkris vi aldrig varit med om tidigare i Stockholm.

Anledningen till det känner ni alla till, de orkar inte längre leva under glåpord, hån och till och med hot och ger helt enkelt upp hockeyn.

Vår uppmaning är att vi i GT går i bräschen för att hedra domarna och uppskatta det arbete de gör för ishockeyn. Utan dem blir det ju ruskigt svårt att spela matcher, eller hur!

Rädda gärna vår planet men börja med ishockeydomarna!Guld i Tumba!


Helgen 4-5 oktober spelade laget Tumba Hockey Cup. Vi gick obesegrade genom cupen med gruppvinster mot Vita Hästen, SSK, och Tumba. I A-semin vann vi mot Järna och i finalen mot Huddinge på straffar efter en resultatlös sudden death. Grymt bra kämpat!


Guld i Trånkan Vårcup

Guld i Ekerö VikingaCup

BEST IN WEST 2013


Under helgen 2-3 november är det dags för vår populära turnering på Stora Mossen. 10 lag gör upp om de åtråvärda pokalerna i BEST IN WEST för U13.

Läs me - Läs mer


Silver i STL U13 svår 2013


Vad nära vi var… - Läs mer


Guld i AZ Tools Cup 2013


Vi tog oss ut till Hässelby och Brostaden Arena en tidig morgon i oktober. Killarna och tjejerna kämpade som gladiatorer och efter 6 matcher var av 5 vinster st - Läs mer


Guld i Skafferiet cup 2013


Våra Stars slet sig till ett guld i Skafferiet Cup i Kumla.
Efter en tuff lördagsmorgon med två förluster vände GT på steken och stod som vinnare när finalen - Läs mer


Bronshjältar i Farsta


Vi krigade till oss en 3:e plats - Läs mer


Silvergänget från…


…Solna Korv Cup 2013-03-16


Silvervinnare i Sundsvall

Silverlaget i Tierp

Silvergänget


HaningeCup


Guldlaget!


Vinnarlaget i MB-cupen - Läs mer


Vinnarlaget


Härligt Cupguld! - Läs mer


Gästbok
Skottjanne | 2016-09-...
skottjanne


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

Information
Senast uppdaterad
2018-03-29
Besökare
199192
Genereringstid
0,1094 sekunder