Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Nu startar morgonträningarna!

Inlagd: 7 oktober 2016, kl 15:57

Nu drar vi igång morgonträningarna igen med start redan måndagen den 10 oktober! Vi kör tre gånger i veckan ände fram till den 15 mars!

Tider
Måndag 06.30 – 08.00
Onsdag 07.15 – 08.00
Torsdag 06.30 – 08.00 (fokus på målvakter)

Start redan den 10 oktober - en prova på-vecka!
Vi rivstartar direkt med början nu på måndag den 10 oktober och hela nästa vecka är gratis för alla som vill prova på. Vi kommer fram till att nolltaxan är slut, dvs den 15 mars, kunna genomföra mellan 40-45 ispass.

Våra tränare
Michael Kempe och Gustav Claughton. Gustav är med på torsdagar då övningarna är mer fokuserade på målvakterna. Träningarna är unika och högkvalitativa och är inriktade på individuell träning.

Vilka får delta?
Vi vänder oss till spelare från U15 upp till J20.

Vad kostar det att delta?
1480 kr per spelare. För det får man 45 ispass, vilket motsvarar cirka 55 timmar träning på is, två tränare och en rejäl frukost.

Anmälan
Skicka ett mail till jan.herrstrom1@gmail.com för anmälan. När du vält anmält dig får du all information om hur du ska betala avgiften.

Varför heter det GötaTraneberg Ice Hockey Academy - GTIHA?
Det har att göra med att detta är grunden till ett eget ishockeygymnasium som vi hoppas att kunna starta i framtiden. Den träning vi genomför på våra morgontider är exakt samma upplägg man har på elitishockeygymnasier…fast vi gör det mycket bättre! Dessutom har vi nu lika mycket träningstid som vilket ishockeygymnasium som helst.Välkomna!

Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat