Domare


Schema
24/5 Torsdag  
25/5 Fredag  
26/5 Lördag  
27/5 Söndag  
28/5 Måndag  
29/5 Tisdag  
30/5 Onsdag  
Viktigt meddelande: lagledare, tränare och domare
Ha som rutin att besöka sidan stats.swehockey.se varje dag för att försäkra er om era respektive matcher stämmer med datum och klockslag. Ni måste välja vilken division du vill titta på och sedan matcher, antingen tillsatta eller ej tillsatta domare. Där ser du också datum, klockslag och arena. Det är en förändring från hur det har fungerat förut, är det några oklarheter så skicka mig ett email på "domare@gotatraneberg.se" Ni som är domare, tänk på att informationen gällande de matcher ni är tilldelade gäller som obligatorisk kallelse. Om du har förhinder så ska du själv att ordna ersättare med samma kompetens.

Save the Zebras...

Klubbnyhet.


...before saving the rest of the planet!

På Stockholms Ishockeyförbunds ordförandekonferens senast så kom det fram alarmerande uppgifter om att vi nu är mitt uppe i en domarkris vi aldrig varit med om tidigare i Stockholm.

Anledningen till det känner ni alla till, de orkar inte längre leva under glåpord, hån och till och med hot och ger helt enkelt upp hockeyn.

Vår uppmaning är att vi i GT går i bräschen för att hedra domarna och uppskatta det arbete de gör för ishockeyn. Utan dem blir det ju ruskigt svårt att spela matcher, eller hur!

Rädda gärna vår planet men börja med ishockeydomarna!Sanktionsblankett

Alla träningsmatcher och cuper ska söka sanktion från Stockholms ishockeyförbund... - Läs mer


Nytt regelår (2014-2018)

Svenska Ishockeyförbundet beslutat att införa nya regler för regelåren 2014 - 2018, även direktiven för bedömningar har ändrats. - Läs mer


Regler

Nu har Svenska Ishockeyförbundet genomfört ändringar i reglerna för säsongen 2014/2015 tom 2017/2018. - Läs mer


Gästbok
Skridskofeber på hocke...
Ludde
Snabbfråga
Ett mål görs. När domaren är på väg upp mot sekretariatet för att rapportera målet möts han av sin linjeman som meddelar att målet gjorts med en trasig klubba. Domslut?
1 EJ mål
2 EJ mål & utvisning
3 Mål
4 Mål & utvisning
Ola Andersson är domaransvarig (DAIF - DomarAnsvarig I Förening) i GötaTraneberg. Du når honom på 072-839 53 16 alternativt coachola22@hotmail.com
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Formulär
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2015-09-16
Besökare
20541
Genereringstid
0,2188 sekunder