GT J20 - regionselit 2017/2018!

Inlagd: 21 april 2017, kl 10:40


Bild: Jesper Berg och Harald Lund i matchen mot Nyköping i Allettan. Seger med 4-2!

GT J20 spelar säsong 2017/18 i regionselit!
Nu tar vi ny sats och höjer ribban ytterligare. Vi är inte nöjda med att ha tagit oss till regionselit om någon nu trodde det. Läs mer om vad vi gör just nu och vad som händer inför säsongstart här!


GötaTraneberg J20 har arbetat målmedvetet med sin satsning mot elit på juniornivå. Målsättningen för säsong 2016/2017 var att driva upp J20 till elit först och främst och sedan om möjligt även J18. J20 klarade av sin målsättning medan J18 inte gjorde det. Fokus för J18 kommande säsong är givetvis att nå J18 Elit.
Säsong 2017/2018 startade 1 april för J20 och fysträningen är igång för fullt. Vi är ytterst noggranna i varje detalj i vår planering och vi lämnar inget åt slumpen. Vi vet att konkurrensen är stenhård och därför måste vi vara noggranna i allt vi gör. Vi är inte nöjda med att ha tagit oss till regionselit om någon nu trodde det, nej nu höjer vi ribban ordentligt och en ny målbild är klar. Den målbilden håll vi för oss själva inom laget.
J20 tränar fys 6 dagar i veckan nu fram till juli då spelarna går på ledighet med eget fysprogram. Sedan drar vi igång verksamheten igen med start den 2 augusti då vi går på is. Seriestart är i mitten av september men innan dessa ska vi ha spelat minst 6 träningsmatcher och genomfört ett uppstartläger. Inom kort påbörjar vi steg två i renoveringen av vårt mycket fina omklädningsrum. Vi kommer bygga om spelarbåsen, ny teknik ska in och vi gör om värmen. Dessutom får A-laget ett helt nytt omklädningsrum och J18 tar över A-lagets gamla omklädningsrum, som dessutom renoveras. Juniorernas förråd är nu klart. Dock ska det in hyllor och krokar för att göra det mer praktiskt.
Det lutar också åt att föreningen får ett nytt förmånligt avtal med leverantör av utrustning (frivaror) och numera kommer J20 involveras i det avtalet. Vi återkommer med mer information senare om det.
GötaTraneberg J20 har ju förmånen att ha mycket välutbildade tränare men också en stor stab runt laget. Den staben kommer utökas ytterligare och det har att göra med att vi vill vara noggranna i allt vi gör men också för att öka servicen kring laget. Vi får många frågor kring provspel och om vi kommer genomföra Try Out. Vi kommer inte ha speciella träningar för Try Out men spelare som önskar spela för oss ska ta kontakt med Erik Forsgren, vår huvudtränare. Han har telefonnummer 0768-29 03 24.


Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-03-14
Besökare
211336
Genereringstid
0,0630 sekunder