Nytt i vårt omklädningsrum!

Inlagd: 21 april 2017, kl 10:39


Inför säsongen som just avslutats renoverade vi J20:s omklädningsrum från topp till tå. Nu går vi vidare i arbetet med att göra omklädningsrummet ännu finare inför säsong 2017/2018! Se bild och läs mer här!

Vi måste börja med att säga att det är en lyx att ha tillgång till ett eget omklädningsrum. GötaTraneberg J20 har det och det är vi oerhört tacksamma för. Dock behövde rummet fräschas upp rejält och byggas om. Det gjorde vi inför säsong 2016/2017. Vi målade om allt, satte ny belysning, la in en ny matta, byggde vägg för eget extraförråd, satte in bord och stolar samt ett nytt skrivbord, nytt kylskåp, delvis ny dragning för el, musikmaskin monterades och flera uttag för mobilladdning. Dessutom ordnade vi till entrén med nya mattor och skoställ och vi satte upp nya taktiktavlor m.m.

Nu påbörjar vi steg 2 i utvecklingen av vårt fina omklädningsrum. Vi kommer sätta in ny teknik, ny värme och bygga om spelarbåsen som får nya skiljeväggar mellan varje plats och nya krokar. Dessutom kommer vi sätta in hyllor och krokar i vårt nybyggda förråd vilket innebär att vi kan tömma vårt extraförråd inne i omklädningsrummet. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett trivsamt omklädningsrum för våra spelare!

Tillbaka
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-03-14
Besökare
211336
Genereringstid
0,0470 sekunder