Team 03  
Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Bronspeng i Linköping

Inlagd: 1 november 2017, kl 15:38


Det blev en 3:e plats i CCM Folke Filbyter Cup 2017 i Linköping efter att ha tampats med Frölunda, Färjestad, HV71, Rögle, DIF, Malmö, Linköping, Almtuna, Täby, SSK och Red Bull Saltzburg.


Vi kom till Linköping med 18 spelare för AAA-cupen CCM Folke Filbyter Cup 2017. Vår grupp bestod av Almtuna, Red Bull Saltzburg, Djurgården, Rögle och arrangerade Linköping.
Vi startade mot Saltzburg med seger med 5-3. Vinst över Rögle med 3-1, Linköping 5-0, Almtuna 4-1 och sista gruppspelsmatchen mot Djurgården vann vi med 7-4. Obesegrade och gruppseger

Nästa match var kvartsfinal mot Malmö Redhawks. Vi gjorde vår bästa match för turneringen och vann skottstatistiken men 27-12 och matchen med 6-1.

I Semifinalen väntade sen Frölunda. Det blev en riktig holmgång i ett rasande tempo. Vi tog ledningen 1-0 efter 13 minuter. Efter ett par onödiga utvisningar så låg vi istället under med 1-2 vid periodpausen. 2:a perioden fortsatte i ett högt tempo med målchanser åt bägge håll. Vi hade en i stolpen och två puckar balanserade på målinjen men Frölunda drog längsta strået. Det var en mycket mycket bra hockeymatch.

Nu blev det kamp om bronset mot Färjestad. Vi inledde starkt och efter 4:37 så ledde vi med 3-0. Men vi blev lite bekväma och Färjestad höjde sig. 3-0 blev 3-1 och 3-2 och 14:59 i andra så stod det 3-3 på tavlan. Sudden death utan resultat följdes av straffar där Dennis Värmhed avgjorde med en snygg ribba-in i tredje rundan. Klang och jubel över en lysande insats.

Guldet gick till Frölunda som besegrade Täby med 7-1 i finalen.

Stort tack till Linköping för en av de bästa cuperna vi har varit på, allt var bra.

Ännu större tack till vår klack som hade växlat upp ett par snäpp, det var kul att se er med alla flaggor.

Ännu ännu större tack till killarna, shit vad bra ni var, både på och av isen.
Hatten av!

Kommentarer
Ny kommentar | fet kursiv | | Namn: |

Tillbaka
GT03 på Instagram
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Länkar
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer