Gettjärns IF  

2010 blev endast ett rött år i en bemärkelse. För fotbollsälskare blev det den rätta känslan. Gettjärns IF vann div. VII Norra i sin comeback i seriesammanhang. Därmed sprack mitt tips som fyra, fast åt rätt håll vill säga.
Lobbas tips på att serien stod mellan Nordvärmland 2, Velen/rännberg 2 och Lysvik kommer bli en klassiker. Stefan Larsson var vår enda man som tippade oss specifikt på förstaplatsen, nästan värt en trisslott.


Säsongen i övrigt har bjudit på både begravningar och förlossningar. 6-0 borta mot Lysvik i första omgången efterföljes av en orgie av missade lägen i hemmapremiären, och 1-1 mot Bergsäng, tabellens mest mittersta mittenlag.
Seger mot Fensbol därefter där Daniel Bhasin medger att det var hans sämsta insats på länge och där vår egen lilla kanyl-Kurt, Pär Nilsson, vinner matchen åt oss mer eller mindre. Behöver jag tillägga att lägen missades även denna match?

Sedan hade hjärnkontoret kärvat uppe i Rådom och Östmark och Velen/Rännberg var icke förmögna att komma och möta oss. En w.o som senare räknades bort i och med att samma lag gick i ide efter uppehållet, vintern kom tidigt.
Sedan kom det en regnskur och hela Bäckalund spolades bort i ett skyfall av sällan skådat slag. Matchen blev inställd och Bäck fick även full makt över nästa speldatum Värmlands FF - GIF 1-0.

Vi fick istället möta Grismark på hemmaplan och efter att de slagit sig på bröstet på uppvärmningen och frustat så kom deras spelelegans helt av sig och vi ledde i paus med 5-0. I andra halvlek fick Jonas gör sitt första mål för klubben och 6-0 blev det.
Vi gjorde processen kort även mot Bjälverud omgången efter, även om vi fick reda på en riktig svaghet hos oss. Den där öllampan som lyser och ger värme är inte vår stora vän.

Bäckalund - GIF 4-2.

Hösten var inte lika delikatessrik och vi fick kämpa för poäng. Bergsäng borta var en sådan, då vi i andra halvlek blev totalt utspelade med lyckades vinna ändå. Mot Lysvik kom det ingen domare, varav domarbasen skyllde på oss. Värmlands FF - GIF 2-0. GIF- Lysvik 4-2

Slakten i Gräsmark är icke heller att förglömma. Enligt dess expertis är Gräsmark seriens bästa lag och totalt överlägset bonnagänget från den lilla byn en mil söderut. Jag kontrar med att säga att vi slog dem både hemma och borta, där slutar diskussionen. Nu börjar grinandet och man verkar ha insett den krassa sanningen att vi gick upp, GoIF är kvar. Då pratades det istället om nåt 9-1 mot Fensbol och krav på en träningsmatch i oktober. Oktober? Fin eller?
.. och mitt knä läker, hur känns det? va? va?

Vill också inflika att Kolm numera går under namnet Tjock-Johan.


Gettjärns IF är seriesegrare 2010. BÄSTA NÅGONSIN, eller hur ÄFF?

Ämtervik ja, som hela tiden går ut på sin hemsida och säger att de sparkar och springer, till och med att de tränar på det.
Jag förstår inte detta. Vi däremot försöker spela fotboll. Sedan är det flera som säger att de är dåliga, varför kritiserar man sig själv så? Dåligt självförtroende trots andraplatsen. Jag förstår inte detta.


Nu följer den så kallade alternativa fotbollsgalan.


Årets målspruta
Nominerade är: Henrik Hägg, Joakim Örnborg, Nuke Pär Nilsson Nuke

Vinnare: Henrik Hägg. Han nådde verkligen sin kulmen när han i hemmamatchen mot Bäckalund i stort sett stod inne i målet och nickade ÖVER det. Vi kan vara snälla och säga att han faktiskt gjort åtta mål i år, vi kan också vara åt det motsatta hållet och säga att borde gjort det tredubbla.


Årets trevligaste
Nominerade är: Per Happy Nilsson, Daniel Bhasin, Johan Kolm

Vinnare: Herr Kolm. I en till synes helt regelrätt duell mellan utespelare och målvakt i matchen mot Lysvik, så fick vår målvakt ett litet frispel och höjde näven. Herrmelinen halade upp det röda och herr Kolm såg vi inte av på länge, flydde till götet och kom hem för en vecka sen, som en verison 2.0.

Årets nyförvärv
Nominerade är: Martin Haaster, Kusin hans, Anders Rundqvist

Vinnare: Den tredje brodern runk, Anders. Veni vidi vici. Han kom, han skrev på, han slet av några fästen i kors/ledband. Anders blev dock inte avskräckt av fotbollsarenan Klättevi, utan syntes där med kryckor och värstingfyrhjuling i jämna mellanrum. Nu får tiden utvisa om de nyköpta skorna blir sveriges mest oanvända, eller om han kommer tillbaka i vinter.

Årets utveckling:
Nominerade är: Pär Nilsson, Daniel Bhasin, Emil Örnborg

Vinnaren: Priset går till Daniel Bhasin som utvecklades eller ska vi säga invecklades i en faslig takt. Från att vara ordinarie till att bli osynlig. Rykten går att det inte är mannen som bestämmer i hushållet hos paret Bhasin.


Årets Jesus:
Nominerade är. Nört, Martin Haaster, Tobias Eriksson

Vinnare är: Alla, välj fritt.
Sen så


..är det kul att vi äntligen får möta Sunne 2, eller får vi det?
..Slutar ÄFF tvåa i femman och förlorar kvalet.
..vinner äntligen Arsenal CL.
..Tar FBK SM-silver i år.
..vinner Svanberg pris på fotbollsgalan i november.
..kanske Rottneros kan sluta skylla på IFK Sunnes skador?
..har Gettjärn inget i sexan att göra enligt fotbollskunniga GoIF:are.


Den som lever efter lördagen får se..


ps. Daniel hade som önskemål att inte vara i samma lag som mig på paintballen, men jag vill va med i lobbas lag, vi är ett team vi två. Omutbara. Haha Daniel. ds.


Jag hoppas även att folk inser en sak. Fotboll förbrödrar inte, den krossar vänskaper.

Tack för mig, nu är det slut för min del!
Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Information
Senast uppdaterad
2017-12-11
Besökare
138191
Genereringstid
0,1094 sekunder