Gettjärns IF  

Så var det då snart september och ödesderby mot Bäckalunds IF väntar nästa fredag. Den försenade pubkvällen, som förvandlades till kräftskiva hölls efter den gastkramande matchen hemma mot Fensbol. Hoppas alla hade det trevligt.


Jag tänker inte gå in på diverse återbud som präglat början på höstsäsongen här.
Det enda jag har att säga är att om det mot alla förmodan skulle bli så att vi tar steget upp så finns det några enstaka personer som bör hyllas lite mer än andra.

  • September kommer bli en röd månad


Tillbakablickar är roliga saker. I min krönika "Röd, rödare, 2010", så skrev jag om hur j-vla bra det såg ut på träningarna i hallen. Men hur har det artat sig?


"Om Daniel Persson kan fortsätta att vara såhär grinig som han varit är det yppersta klass på hans spel"

Har sett grinigheten en enda gång sedan försäsongen. Det var mot Bäck när han drog på dig två straffar. Annars har vi haft svårt att se av grinigheten hos denne gigant.. tja vi har haft svårt att se hela Daniel faktiskt.


Kolm ser ut att vilja revanschera sig för den hånfulla lobb jag gjorde på honom inne i Rottneroshallen och verkar stabil.

Oj oj. Här får man äta upp ordet stabil. Det har morrats och spottats och frästs längst bak i uppställningen under säsongen. Hemma mot Lysvik brast psyket hos denne unge målvakt. Då kom näven.Stefan Larsson skriver ofta på hemsidan!

När han låter bli ölet, så kanske han får med tid att skriva sina referat. Det började i dur, men verkar ha slutat i moll.


Adam Gullström har visat att han är en jävla utsida på foten


Det är snarare insidan som märkts av hos herr Gullström. Insidan av foten då. Men det har ju onekligen sett bra ut. Fan.. nu skrev jag det där ordet "bra" igen.


Alfred "Affe" "Alfedo Affection" "Il Popene" "Jihad-Jugovic" Källsmyr har redan träffat målet. I MARS!

Ja i mars kanske det rasslade i kassen, när det var behaglig värme, gräset var jämnt och bollarna dåligt pumpade. Annars är Affe vår gamla vanliga Mr Bränner.


....men ett påstående gick iallafall hem.


Johan Rundqvist tränar redan, och verkar tränad!

Jajjemän, han tränar för fullt. Herr Golf har visat sig på styva linan under säsongen också med ett mål och fem assister. Ny rekordsäsong på gång för Johan, som enligt mitt tycke kandiderar till årets spelare. Brreeeaaau!


  • När Velen/Rännberg 2 drog sig ur serien kändes det som en upprättelse för fotbollen.


Jag ska inte vara långdragen. Jag fortsätter spåna på den slutgiltiga avslutningskrönikan som kommer innehålla den interna alternativa fotbollsgalan.
I övrigt önskar jag god tur på matchen till fredagen. Vinst där och det ser mycket bra ut inför resterande tre matcher.

Vill även tacka Tobias " Semlan" Eriksson och Andreas "Pojken" Niklasson. Sådana herrar som förgyller trista dagar.


Men sen så..


... är kisshistorian i Ämtervik högst beklaglig. Hur kan man påstå något sådant, än mer skriva om det i sin egen gästbok. Osmakligt!
... Går det precis lika dåligt för Liverpool som jag misstänkte inför säsongen.
... Vinner Köpenhamn Champions League.
... Bör IFK Sunne 2 upplösas.
... Vinner S valet igen!
... Kommer Barcelona trea i årets La liga.
Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Information
Senast uppdaterad
2017-12-11
Besökare
138133
Genereringstid
0,1553 sekunder