Gettjärns IF  

Happy skriv. 090325

Hej hej!

Medveten om att jag inte tillhör denna klubb på papperet längre, så engagerar jag mig ändå och har hört och läst om nya möten och fd GIF-spelares framfart i diverse pittoreska klubbar i etern.

Hörde att Alfredo och Crisse gjorde två mål var för BIK i en träningsmatch i helgen. Ring Lagerbäck någon....

Mars har fortlöpt men vintern vägrar ge vika. Här nere i sydöst så har dock snön kapitulerat och vi spelade första matchen på gräs i helgen som var. Resultatet går vi inte in på.

Senast jag var hemma på en snabbvisit så var det lätt 50 cm snö kvar i Gräsmark, därför låter det otroligt att Hedås snart är spelbar, eller ja spelbar och spelbar. Det har den väl inte varit nån gång fast det är ett bättre alternativ till gruset, eller tills konstgräsplanerna börjar byggas i min fina hemmakommun.

Att GIF lägger ner sin verksamhet på A-lagsidan är förstås tråkigt. Men att laget kommer igen är lika säkert som att Leksand alltid misslyckas i kvalserien. Det påståendet är glädjande. Framförallt kan vi spelare titta bakåt och glädjas över det vi varit med om.

B-lags match Bergsäng borta.

Ja. Som så alltid är B-lagets matcher lagda på Söndagar, så även denna gång. Jag kommer ihåg en stark spritsmak i munnen när Jag, Stor-larsson, Sigge, Gereon och gissningsvis Bosse som åkte från Sunne över denna sköna Fryksdalshöjd mot Munkförs te.

Stor-larssons vita racer gav upp där ute i skogen, pustande, frustande och pysande. Febrilt gick telefonerna varma i jakt på en ny bil. Till slut kom räddningen. Daniel P och Lobbas kom dit med Daniels bil, då en vit-grådaskig volvo 740. De var lätt blaskiga i ögonen och poängterade att de icke följer med längre än dit.

Nåväl. Gereon satte sig bakom ratten, när vi kom till Munkfors så ser vi till vår fasa att temp-mätaren står på röd även i denna bil. En snabbesök på OK blev räddningen där bilen och vi själv fick lite vätska.

När färden fortsatte var en ouppmärksam Gereon när att svänga rakt ner i Klarälven, tutan slutade fungera och en sidoblinkers sköts ut.

När vi kom fram så blåste domaren igång matchen precis när vi fått på oss matchstället. Vi vann med 5-4 tror jag.

 

Någon annan som vill ha en resumé om något? Krävs att jag minns det också

 

För övrigt..

 

...Så roligt detta med Leksand, men jag var aldrig orolig. Men nu nästan lider jag med dem. Jag hade nog gärna sett dem komma till Karlstad och få stryk med 12-0!

...Liverpool slog Real med 4-0 (Madrid alltså, inte ÄFF), United med 4-1 och nu Aston Martin Villa med 5-0. Vi snackar form!

...Jag gjorde en bicy-brytning i matchen i söndags. Sen räknade vi ut energin som frigjordes när jag landade tungt till 0.000005137 x Hiroshima-bomben.

 
...Jag hejar på Ämterviks FF i DM.
Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Information
Senast uppdaterad
2017-12-11
Besökare
138133
Genereringstid
0,1406 sekunder