Gettjärns IF  

Happy skriv. 080807

 
Hurra va bra! Vi spelade 1-1 mot mästarna Ämtervik fast borde gjort 2-1. Matchen var jämn, men kunde blivit ojämn. Allt handlade om ett beställningsjobb (överfall) på GIF:s frispråkige mittfältsgeneral i första halvlek.
 
Vi hade pratat om defensiven, två krigare på innermitt som inte skulle ge några ytor alls åt ÄFF:s fördelare. Men i ÄFF låste man in sig i en annan stuga, ca 75 m från planen. Man laddade inför ett derby man "längtat" efter. Sven höll i snacket. Han gav taktiska råd om hur man stoppade IFK Långbolls långbollar på deras fysiska hockeymålvakter, och hur man sprang ifrån deras tröga mittbackar.
 
Man hade dock inte räknat med en otroligt grinig Flane, som hade kunnat mörda någon men endast fick en varning för protest i slutet.
 
ÄFF:s ledning fortsatte sin peppning till spelarna, samtidigt som man gav oss vänligheten att lyssna på en mycket hackig skiva borta vid lövviksvallen.Flygfältet.
De tog fram svarta mappen, top secret, stoppa Happy stod det. Men det skulle se snyggt ut. Anledningen var inte att jag var ett målfarligt hot utan att jag uttalat mig i tal och skrift kontroversiellt om klubben på ett skämtsamt sätt som ingen överhuvudtaget har förstått i breddgraderna nedanför Berga-korset.
 
Läget kom.. en volley efter avblåsning...
Bollen tar rätt i ansiktet mer mot höger öga till, bollen stoppar mig dock inte helt utan jag fortsätter framåt i en mer vertikal ställning färdig för att falla, då jag även får en armtackling så jag landar på huvudet.
Godnatt!
Ganska groggy tar jag mig upp, förbannad över detta, bestämmer mig för att spela. 5 min. senare segnar jag ihop igen, illamående och yr och totalt blind på höger öga.
 
Hade mitt inlägg i slutet givit assist till Svanas mål hade jag kunnat leva på det hela livet. Nu blev ödet ett annat. Bolen tog i ribban och matchen slutade 1-1 och ÄFF blev hjältar när de klarat oavgjort med 10 man.
 
Nu var det väl till 99, 5 % inte så det gick till men... ändå! hehe!
 
 
Vi saknade Peder Persson den aftonen...
 
 
Gall sa några visa ord en utekväll i sommarsköna Sunne en gång.
- På planen så gäller matchen, man kan vara ful och tacklas, men det viktiga är att man är vänner efteråt när allt är över.
 
Stämmer!
 
IFK Velen Ola Gripe är ofta en gris på plan, och klagar på det mesta, fast han har alltid gett mig böter med ett leende. Det är kanske det fotboll handlar om.
 
 
Match imorgon.. och givetvis vet jag redan nu hur det kommer bli.
Gnällgnällgnällgnällgnällgnällgnäll!!!!
Tippar 8-7 till oss efter hattrick av bandanabander-pojke! Mums-Niklasson
 
 
OS börjar natt till lördag. Förtillfället vet jag inte vem, men min jakt på utövare som skulle behöva tandställning kommer pågå under spelen.
 
För övrigt behöver äff:s gästomklädningsrum att grundsaneras efter Sunes baj i söndags!
 
 
 
Adjö! tack för stödet Linn E!
 
 
 
 
 
 
Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Information
Senast uppdaterad
2017-12-11
Besökare
138133
Genereringstid
0,1250 sekunder