Gettjärns IF  

Happy Skriv. 080722

Hej hej.. och framför allt hej till Pojken "Stekarn" Niklasson, en legend bland alla Sunnes legender. Kungarnas kung, snyggingarnas snygging...
 
Ja så har dagen innan festen drar igång, så kan man unna sig att sitta i sitt barndomsbo i skogen i Gräsmark å skriva skit.
Mina demoner har varit aktiva i mitt huvud under alla dessa månader det inte skrivits något på sidan av mig. De starkaste minnena har etsat sig fast.
 
Råda IK..... säger bara det, Råda IK. Studentdagen brukar ju inte komma som en överraskning för någon fast Råååååda skulle med prompt spela på den dagen. Själv fyllde jag år.. det tog de ingen hänsyn till heller.
Jag lyckades dessutom bli utvisad av en domare (troligen från västvärmland) som såg totalt ointresserad ut av att döma och var förvånansvärt lik en rysk maffiabov i Arkiv X.
 
 
Elin Ekblom Bak... Denna människa saknar jag ord för. För er som har glömt satt hon i EM-studion i Juni brevid damp-Bojan och gav sin expertsyn på EM:s HERR-matcher. Man ser redan tv4s misstag där. Hon hade en otroligt uppkäftig ton, en näsvis uppsyn och hon la den särsklass sämsta analysen i världshistorien. Efter matchen Sverige - Grekland tog hon bort alla glädjeämnen och var "orolig" över att Sverige inte lyckades luckra upp de regerande mästarnas fem-mannaförsvar.
Hon borde tänka på vad hon själv har gjort för historien. Vilken hynda!
 
 
alla som trodde att Ämtervik skulle gå som tåget i sexan med andralaget....... <--- SUCKER... SUCKER... vem är det som slöss med körv!!
 
 
I GIF finns det personer som är lika bra modeller som fotbollsspelare.
Niklasson är ju egentligen en bättre modell än spelare men är ju så otroligt snygg, tänk va damer han drar åt sig. Som sagt, bra att ha!
Don Manne.. har ett snyggt mysigt skägg och ögon man kan bli förlorad i. Tänk om man hade hans skönhet, dessutom en mycket bra målis.
Heartbreak Svana.. här har vi en riktig hunk. 120 kg tung, bara muskler.. vilken kille.
 
Larsson och Gereon, ingen av er är värdig namnet Hasselhoff. Men ni är båda kvalificerade till Baywatch nya inspelningar. Även rumpbitare-sigurdsson( klubb: Ämterviks FF)  kan vara med.
 
 
 
- Väntar på att Daniel Persson ska göra en " Jan Houkko"
 
- Om inte Torres gör något åt sitt hår, kan han lika gärna gå till Chelsea
 
- Glöm aldrig att efter sol kommer alltid regn
 
- Ronaldinho har fått en hård konkurrent om den tandställning han skulle vinna gratis. Brassen Willian i Ukrainska Shaktar Donetsk har den skevaste käft jag nån sett.
 
 
 
 
Ta det lugnt nu så besegrar vi ÄFF i restarten..
 
 
 
 
Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Information
Senast uppdaterad
2017-12-11
Besökare
138133
Genereringstid
0,1719 sekunder