Gettjärns IF  

Happy skriv. 080120

Från oss alla till er alla... en riktigt god försäsong.
 
Hej hej. Mitt namn är Per Nilsson, jag har gått tillgång till denna hemsida genom min gode vän och vapendragare Tobias "Lobbas" Eriksson. Jag gillar att terrorisera och döma ut. Har ni synpunkter så skriv. =)
 
Jag skrev på för denna klubb nån gång i December (?) .. ett gemensamt beslut som jag tog med min gode vän Daniel Persson. Vi skulle återförenas och föra denna klubb till nya höjder 2008. Så hade vi sagt. Jag får väl nu passa på och be om ursäkt för dobbarna senast Daniel, jag hade en dålig dag.
 
Vissa har lämnat klubben, bland andra John, Henrik och Johan. Dessa "utlänningar" kom in bra i laget och jag hade mycket god relation till dessa. Man fick dessutom tre nya dialekter i laget med en skoterraggare, en biffig Glenn och en dansk med backslick. Gud söö läättt. Vi saknar dem, eller iaf jag och vi hoppas vi får träffa dem nån gång fram i livet.
 
Broby Grafiska slutar dock inte att leverera bidrag till GIF. Nu heter de Johan "Bolla" Bolander och Anders "Abbe" Abbestam. Vi kan alltid hoppas på fler. Det är även två som inte spottar i glaset.
 
Vidare har vi juniorpacket. Det består av Kristoffer Danielsson "bygdens son", Alfred "Alfredo Affection" Källsmyr, Oskar "Klättevi" Halvardsson, och den mystiske Peter.
 
Givetvis finns det en bas också. Vissa är med, andra ibland och en del är borta.
Stor veteran i detta sammanhang är Joakim "Jocke" Örnborg, målspottare och lömsk anfallare. Man kan även kalla Stefan Larsson för en veteran, ordningsam herre som klubben har mycket att tacka för. Han är ett mycket sinne för öl och gitarr, ihop!
Vår spelande tränare Henrik "Mendel" Jonsson har ansvaret, Tobias Eriksson bidrar med en god stämning i omklädningsrummet med ett väldigt munläder och med en roande satt kropp. Gereon Dahlgren i målet med ledarerfarenhet från nån sport som kallas hockey (han syns däremot aldrig till, mer än i långrock ;) ) , Den underbare Leif Persson som är lika given på plan som på festen med ett otroligt huvudspel.
 
Sen har vi våra.. tja.. vad ska man säga.. ungdomar. Andreas "Pojken" Nicklasson som är Sunnes innekille och är dessutom en brudmagnet, mycket användar spelare, med anledning av damerna. Fredrik Backlund, vårt nyförvärv från Rottneros, det vattnas i munnen när man ser Fredrik spela och man får sig några smällar. Robin Östlund, en riktig bitig pojke, påstår själv väga 90 kg men det får mig undra då han liknar en pygmé..given back.
 
Sen har vi spelare i gips också.
 
Sedan.. ytterligare en välkomnande till ett nytt nyförvärv. Johan "Runken" Rundqvist, dock inte sett honom än. Höfttacklingarnas mästare är tillbaks och jag väntar att se honom på plan igen.
 
 
Det finns även hängivna fans till denna klubb, och det är skönt att höra. Den som kanske utmärker sig bäst är den som skriker faaaaaaaaeeen å nickar in bollen på plan igen med öl i båda händerna i samband med ett inkast. Ja, jag tänker på Patrik "Puh" "Putte" "idol-knut" Westlund. Väl mött
 
 
 
Tips-SM är igång, och vill man följa hur det går för Sunnefolket går man in på www.svenskaspel.se/tipssm .Själv fick man 10 rätt denna helg, så det är redan uppförsbacke.
 
 
 
Vi hörs väl då!
 
/happy
Bordtennisbord   |  Biljardbord   |  Airhockey   |  Dart

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
Gyda

Information
Senast uppdaterad
2017-12-11
Besökare
138191
Genereringstid
0,0781 sekunder