Gargnäs -Since 2005 (Nu även på wikipedia)  

Säsongssammanfattningar och utmärkelser från 2006 och framåt.
 
2014
Året inleddes med tuff matchning direkt i Januari. Innecupen i Tunahallen var populär, och 21 lag slogs om titeln. Gargnäs hade en stor uppslutning spelare, därför togs beslutet att ställa upp med 2 lag (med några inlånade för att få 2 fulla lag). Stor succé för båda lagen, där vi tillslut skulle möta varandra i semifinalen. Hemåkningar och avstängningar gjorde dock att vi inte kunde mötas, utan vi WO:ade in ett lag till final. Pga reglerna kunde vi inte låna in hela det andra laget till det första i finalen, utan det blev lite snålt på folk, och det sammanslagna laget lyckades inte vinna finalen. Men dock; 2 lag till semifinal är imponerande! Serien inleddes med en jätteskalp direkt; 2-1 vinst mot dominans. Tyvärr blev Gargnäs mätta efter det och förlorade 3 raka... Formen kom tillbaks under seriens gång, och en oerhört stark senhöst med 6 raka segrar tog oss upp till 3:e platsen tillslut. Vann gjorde som vanligt dominans, men vi kan glädjas åt att vi bjöd på deras enda förlust iaf. På sommaren spelades utecupen, och revanschlustan efter förlusten i innefinalen var stor. Med vilt kämpande spelare, inlån, och sena ankomster så vann vi cupen på ett bragdartat sätt! En titel bärgade vi 2014 också minsann! 2015 inleds med innespel i Tetra Pak hallen, och en innecup som går av stapeln 21:a februari.
 
Årets utmärkelser:
 
Årets skyttekung:
Mange, 6 mål
Roger och Jensa, 5 mål vardera
 
Årets assistkung:
Jensa, 5 assist
Kriss, 4 assist
 
Årets poängsnittare:
Jensa, 1,11 poäng/match
Mange, 1 poäng/match
 
Årets buse:
Tebb (prenumererar på titeln :) ), 3 gula + 1 rött
Roger och Gurra, 1 gult vardera
 
Årets pålitligaste:
AB och Carlos, 13 matcher
Tebb, 12 matcher

Årets skolkare:
Henke, 3 matcher
Mange, 6 matcher

Årets inhoppare:
Bara 3 reserver behövdes på hela våren, det är imponerande. Bl.a. Tompa, BQ, Ola, Martin, Tim, Max, Hasse, Love stöttade alla under seriespel och cuper.

Årets publikuppslutning:
3,28 är kanske ingen jätteimponerande siffra, men vi är väldigt glada för dom 3,28 ändå!

Årets nyförvärv:
Roger! Inte bara för att han var det enda nyförvärvet såklart; 7p och 10 matcher är klart godkänt!

Årets besvikelse:
Utspelar sig i kiosken under cupen med den härliga kanslisten och kioskansvarige Anette i huvudrollen. Kiosken var i ett av omklädningsrummen. Innan Anette gick in för att städa ropar hon: -Är det några nakna pojkar här nu?
-Nejdå, det är lugnt, svarar de som är i rummet.
-Faan osså, hör man en besviken Anette mumla på bred skånska.

Årets citat:
"Ja men vad ska jag göra, du är ju så snabb?" - Hasses försvarstal mot en lite irriterad motspelare i cupen efter en neddragning. Ilskan byttes mot ett leende och stolthet hos motspelaren.
 
Årets inhopp:
Kula på utecupen; jobb kom i vägen under hela dagen, men eftersom vi gick till final så hann han stressa ner och hoppa in under finalen. Såklart var det också Kalle som tillslut avgjorde med en snygg balja under förlängningen.
 
Årets Utrop:
"Kalle är här, Kalle är här!!" -Gurra utbrister detta i eufori på planen under spelets gång när han ser Kalles bil rulla in på parkeringen under finalen.
 
Årets Spelaromsättning:
Låg, lägsta sedan Gargnäs startade helt klart. Tittar man bakåt så har det varit under 1 inlånad per match. Väldigt skönt för den sammankallande, men också bra ur resultatsynpunkt!
 
Årets brudgum:
Utgår; verkar som giftermål har fått stå tillbaka under året?
 
Årets generationsväxlingar:
Både Kalle och Kriss har börjat uppfostra nästa generation spelare/supporters till Gargnäs!

 
Ses säsongen 2015!
 

2013
Inomhushallen på Tetra Pak var flitigt besökt av Gargnäs på försäsongen. När cupen skulle spelas i mars så var vi kanske bättre förberedda än någonsin! Cupen som spelades på Vipeholmsskolan blev en succé, och Gargnäs kunde inkvittera sin första titel för säsongen! Antalet lag som var med var kanske inte skyhögt, men en titel är en titel :)
I Superettan inledde vi starkt, med 3 raka segrar, och med 5 segrar på de första 7 matcherna. När serien skulle börja om i Augusti mor dominans hade vi chans att gå upp i serieledning! Däremellan spelades en utecupen, där vi som regerande mästare såklart var storfavoriter. Ett oerhört otursförföljt gruppspel stoppades oss dock direkt, och gränsfall till fiasko för laget och den stora publiken som såklart väntat sig mer. Matchen som skulle starta igång hösten blev dock aldrig av, Gargnäs fick för första gången i historien lämna WO, och det skulle bli början på ett rejält ras. 3 raka förluster i början, och endast 3 av 10 matcher blev segrar på hösten. Mycket kan skyllas på att vi oerhört sällan hade ordinarie lag. Tillslut blev det en 6:e plats, visserligen en bit från nedflyttning, men inte riktigt vad vi hoppades på inför säsongen.

Nu ser vi fram emot 2014, som inleds med stor cup i Tunahallen (21 lag), och en kick-off någon gång i feb/mars. Tills dess fortsätter vi såklart lattja på Tetra Pak!

Årets utmärkelser (med viss reservation för att poängrapporteringen ibland haltat något):
 
Årets skyttekung:
AB(!), 5 mål
Andy, 5 mål
 
Årets assistkung:
Oerhört skralt insamlade assistuppgifter. Men Kriss har iaf 2 inrapporterade, och AB och Andy en vardera (skärpning 2014 väntar...)
 
Årets poängsnittare:
Andy, 2(!)/match
AB, 0,86/match
 
Årets buse:
Utgår, alla snälla som lamm i år, så inga kort inrapporterade!
 
Årets pålitligaste:
Carlos, 15 matcher
Börje, 11 matcher

Årets skolkare:
Mange, 0 matcher spelade
 
Årets inhoppare:
Större ruljans än någonsin. Om vi räknar med att vi ska vara 9 gubbar per match, så har vi i snitt iår lånat in 3,5 spelare för varje match. Det är såklart helt galet, och alla har varit mkt viktiga för att inte fler WO lämnats.
 
Årets publikuppslutning:
Nja, det har väl inte varit någon jättetillströmning, men de matcher vi räknade publiken på så blev det ju ändå 6,5/match. Med beröm godkänt :)
 
Årets media:
Helt uppslag i Skånskan den 23:e December kan räknas in som årets största mediahändelse. Kul, och välförtjänt!
 
Årets kändis:
Olle levererar kloka råd om sjukvården i SVT programmet Bacillakuten. Finns att beskådahär: http://www.svtplay.se/video/1721015/del-1-av-12
 
Årets nyförvärv:
Både Gurra och Mange värvades inför säsongen. Två tunga värvningar som vi scoutat en längre tid. Mange blev tyvärr årets olyckskorp med knäskada, men Gurra levererade som vanligt! Mange ger igen 2014!
 
Årets olyckskorp:
Mange. En efterhängsen knäskada, och ett jobbpendlande i Norge gjorde att den officiella seriedebuten tyvärr fått vänta... Inomhussäsongen 2014 lovar dock gott inför seriespelet!
 
Årets flykting:
Love. Efter många bud kunde vi tyvärr inte motstå när budet från Billeberga dök upp. Vi som klubb stoppar ju aldrig proffsdrömmar. Nu går dessutom flyttlasset till Göteborg, men när han väl vänder hem så är såklart Gargnäs det hetaste alternativet!
 
Årets Spelaromsättning:
Som redan nämnts, 3,5 inlån per match för 2 avbytare, ojojoj.
 
Årets brudgummar:
Både Tebb och undertecknad gick och gifte sig i år. Snart får vi skaffa ett VIP-bås till spelarfruarna!
 
Årets generationsväxling:
Henke har fått tillökning, och vi hoppas såklart på en Gargnässpelare, grattis! Går allt väl så kommer det nog något nytillskott från truppen även 2014!
 
Ses säsongen 2014!

2012
När 2011 var avslutat så laddades det för fullt med en hel del träningstillfällen i Tetra Paks hall. Ett väldigt uppskattat initiativ och uppslutningen var ofta stor och många utomlages deltog också. Med så många inneträningar, och dessutom spel med Korpens inneboll var förväntningarna stora när innecupen gick av stapeln i mars. Favorittrycket efter 2011 års vinst blev dock för mycket, och en relativt usel insats gjorde att det blev respass tidigt... Men, kvällen blev ändå trevlig med Pizza och Pilsner hos Henke i Malmö!
Våren inleddes med 7 raka utan vinst(!). Men, Gargnäs ryckte upp sig ordentligt under sommaren och tog bl.a. 5 raka vinster. Tillslut landade vi på en ganska hedrande 4:e plats, med fler inkasserade poäng är 2011. 4:e bästa lag av de totalt 83 deltagande lagen i Korpen Lund är ändå respekt!
Sommarens form kröntes med en fantastisk seger i utecupen i Juni! Många borta, och dåliga förberedelser stoppade oss inte, Gargnäs tog en meriterande cupvinst och firade kvällen med Pizza och öl på norra fäladen!
14:e December är det dags för lite avslutningssamkväm, det missar vi inte!
Årets utmärkelser (med viss reservation för att poängrapporteringen ibland haltat något):
 
Årets skyttekung:
Andy, 8 mål
Kula, 3 mål
 
Årets assistkung:
Love, 5 ass
Andy/Carlos/Henke, 3 ass
 
Årets poängsnittare:
AB(!!), 1/match
Andy, 0,85/match
 
Årets buse:
Tebb, 3 gula + 1 rött
Love, 3 gula
 
Årets pålitligaste:
Carlos, 16 matcher
Tebb, 14 matcher
Årets skolkare:
AB, 3 matcher spelade
Olle, 5 matcher spelade
 
Årets inhoppare:
Vi har haft jävligt många inhoppare, så det är svårt att säga. Målvaktspositionen är alltid lika viktig, så Carlos kompis Martin får + poäng där. Bland utespelarna får nog Tompa pris för många matcher och bra insatser, och Mange får pris för att han dominerade hem cupen åt oss. Men många, många ska ha stort tack för hjälpen i år!
 
Årets publikuppslutning:
Vi levererar på toppnivå år efter år, men hajpen uteblir... Aldrig någonsin har vi nog haft så lite publik som i år... Nästan 3000 träffar på hemsidan hittills i år vittnar iaf om ett visst intresse i stugorna! Hederspris går såklart till Carlitos föräldrar som åkte från El Salvador och hejade från sidan på kropvallen!!
 
Årets media:
Filmen vi varit med i är svår att någonsin toppa. Men vi kan iaf skryta om att vi var med på inbjudningarna och reklamen för Korpen 2012. Filen finns självklart under "Bilder och filer" :) --> Korpen inbjudan 2012.
 
Årets nummer 2:
Kulas "springa till skogs" aktiviteter är numera legendariska. Därför blev det väldigt roligt när han mot slutet på säsongen insåg att det finns faciliteter i omklädningsrummen..! Några vändor i onödan under åren :)
 
Årets nummer 1:
Tebbs militära blåstömning i liggande position bakom ett av målen är en syn i sig. Många funderade nog vad han höll på med, men innan man riktigt insåg det så var det över, och Tebb var inne i uppvärmningscirkeln igen.
 
Årets diss:
Jag och Tebb står vid sidlinjen och en motståndare går förbi en meter framför. Tebbs kommentar till mig samtidigt som han nickar mot spelaren: "ja, men du ser ju på honom; han har ju inte ett rätt". Den förvånade/förolämpade motspelarens ledsna uppsyn som svar är för evigt insvetsad på min näthinna.
 
Årets flykting:
Jensa lämande oss i somras för en ny vända till Australien.. Vad finns där som Korpvallen inte har? Enligt rapporterna ska han komma hem igen iaf, så comeback är förhoppningsvis att vänta!
 
Årets Spelaromsättning:
I snitt hade vi 6,6 Gargnäsare per match. Det betyder att vi alltså lånat in i snitt 2,4 man för att få 2 avbytare. Det är ganska mycket det....
 
Årets brudgum:
Henke gick och gifte sig, och vi har officiellt (vad jag vet iaf) fått vår första riktiga spelarfru!
 
Årets mest försäsongssugna:
Andy, som efter sista matchen sa: "Yes, nu kan väl spela inne igen snart coach?"
 
God Jul gubs!!

2010 & 2011
Pga dålig ledning i klubben är dessa arkiv borta.... Bättring utlovas fr.o.m. 2012!
Höjdpunkten 2011 var helt klart vinsten i inomhuscupen, samt den goda whiskeyn som undertecknad fick i gåva av dem fantastiska lagkamraterna!

2009
Årets vinteruppehåll fördrevs på bästa sätt med en bokad tid på fågelskolan en gång i veckan. Tyvärr blev väl inte uppslutningen sådär jättefantastisk, men vi fick iallafall tillfälle att lira om vi ville. Som vanligt åkte vi till Stångby och den årliga inomhuscupen med uppfattningen om att vi borde vinna. I gruppen hade vi bl.a. förra årets utesuveräner dominans, men med behärskat och kontrollerat försvarsspel kryssade vi mot dem i gruppen. Övriga matcher gick som på räls och vi avancerade tämligen enkelt....
I slutspelet på söndagen fortsatte vi att leverera och tillslut var det dominans-Gargnäs i final. VI får skylla på att vi inte hann återhämta oss efter semifinalen, för vi förlorade ännu en final. Andraplats är som vanligt hedrande men helt meningslöst egentligen.

OCh precis som vi vant oss vid så spelade vi stundom kanon, och stundom ganska dåligt när utesäsongen satt igång. Och som vanligt blev vi tvåa! Helt sjukt att vi blivit tvåa i princip varje år sen Gargnäs startades.... I cupen gick vi också som vanligt hyffsat långt,men i vek ner oss i semifinal denna gång. Allt som allt ett hyffsat facit med andraplats i innecupen och uteserien och semifinal i utecupen.

Årets utmärkelser:
 
Årets skyttekung:
Andreas Carlsson, 18 mål
Kalle Adolfsson, 11 mål
 
Årets assistkung:
Andreas, 9 ass
Kalle, 7 ass
 
Årets poängsnittare:
Andreas, 1,42
Kalle, 0,95
 
Årets buse:
Andreas, 4 gula
Tebban, 2 gula
 
Årets pålitligaste:
Andreas och Kalle, båda 19 matcher

Årets skolkare:
Olof, 6 matcher spelade
Carlos, 8 matcher spelade
 
Årets inhoppare:
Love, Presterade på absolut toppnivå i många av de matcher han var med i. Får se om vi lyckas värva honom till nästa år........
 
Årets pressfotograf (stillbilder):
INGEN!!! För första gången någonsin har vi inte någon som fotat våra fina nunor på hela säsongen :(

Årets pressfotograf (rörliga bilder):
Vide, stillbildsfiaskot kommer i skuggan av faktumet att vi faktiskt var med i en film iår. Korpen och gemenskap var ledordet och vi fick t.o.m. lön i form av öl :)
 
Årets publikmatch:
Mot Herrey´s i cupsemifinal, förlust på straffar och 12 i publiken. Dem lär ju inte blivit besvikna på spänningen iallafall.
 
Årets konstigaste konversation:
Domare: Ni måste skriva upp tröjnumrena på lappen, annars blir ordföranden arg!
AB: Jasså, är det nytt eller?
Domare: Jo, dem har tydligen bestämt så.

Lite roligt när jag hörde det, för ingen i styrelsen sa något om detta inför säsongen. Domarna körde lite eget initiativ och hotade mitt eget lag att jag skulle bli arg :)
 
Årets spelaromsättning:
Inte så jävlig som ifjol tror jag. Nya regler inför nästa år gör att vi kan bredda truppen eftersom man får ha hur många avbytare man vill, så slipper man risken att ställa över spelare.
 
Årets maktgalning:
Det får väl bli jag igen, för nu är jag med i huvudstyrelsen för Korpen Lund också.
 
Årets tråkigaste klyscha:
Falla på mållinjen, 2:a i ligan, ut i semin i cupen, 2:a inomhus. Fasiken vad jag är sugen på en seger ända in i kaklet! Nästan exakt samma text som förra året, behövde bara lägga till fallet i innefinalen. Det gör en ju ännu mer trött på ständig tvåa.
 
Årets hemvändare:
Jensa och Kalle, Jensa var i Australien och Kalle körde lång jävla båttur. Som tur är är dem tillbaks i Gargnäs trygga famn.
 
Årets nyförvärv:
Kristian, inte bara för att han var det enda nyförvärvet. Kristian som har kondition som en skidlöpare slog sig fram som tredje bästa poängplockare dessutom.
 
Årets utmaning:
Att till nästa säsong utöka truppen ytterliggare med "what we call, Gargnäs material". Henke gick ju till Bois, men vi har några andra ess i rockärmen kanske....
 
Årets bakläxa:
Coach, för att han dröjt så förbannat länge med årssammanfattningen (iår igen).

Årets julklapp:
Den får vi från kommunen som kanske ska bygga en "arena" påkorpplanerna. Ingen vet vad som händer, men jag lovar att uppdatera er. Känns som en sån där hård julklapp rätt upp i........

Årets mest besvikna:
Börje, för han fick ingen tröja för dem extra pengarna han betalade, och ingen Cech-hjälm heller! Materialaren har fått skällning inför nästa inköpsrunda....

God Jul Gubbar!!
Forza G!
 

2008
Efter några veckor av inneträning i EOS-hallen var det som vanligt säsongsupptakt med inomhuscupen i stångby. Om vi var som Milan förra året med att bara ta i när det gällde så var vi väl som Arsenal detta året, spelade briljant fotboll i gruppspelet med 3 raka segrar, men vek när oss när det gällde. I första slutspelsmatchen mötte vi AndyKing, på förhand en drömlottning. Tyvärr underskattade vi dem nog lite och dem ann ganska rättvist. Så var det äventyret över....
 
Lite drygt en månad senare så var det dock premiär på riktigt! Eftersom vi ännu ett år hade gått upp i systemet så var det lagen i div 1 (näst högsta) som Gargnäs i år satte skräck i. Efter första matchen oavgjort radade vi upp 9 raka segrar i serie + cup! Tyvärr höll vi inte riktigt ihop i slutfasen och som så många gånger förr slutade vi tvåa i tabellen. En säker andraplats som gav avancemang till högsta serien nästa år!!
I cupen så tog vi oss till semifinal men vi fick se oss besegrade av årets suveräner Dominans.
 
Årets utmärkelser:
 
Årets skyttekung:
Andreas Carlsson, 18 mål
Olof Fager-Bengtsson 10 mål
Kalle Adolfsson 10 mål
 
Årets assistkung:
Andreas, 17 ass
Olle, 9 ass
Tebban 7 ass
 
Årets poängsnittare:
Andreas, 2,19
Olle, 1,46
Kalle, 1,36
 
Årets buse:
Tebban, 3 gula + 2 röda
Andreas, 2 gula
 
Årets pålitligaste:
Carlos, Anders, Andreas, alla 16 matcher
Årets skolkare:
Kalle, Henke, båda 11 matcher
Börje, 12 matcher
 
Årets inhopp:
Super-Erik, kommentar överflödig
Sen måste jag ge Donna en utmärkelse här: Hon var på väg för att se cupmatchen mot John HBK när jag ringde, hon vände, snörade på sig dojjorna, kom in och va med och vände fr 1-2 till 4-3.
 
Årets pressfotograf:
Veggo, det är han vi har att tacka för alla fina bilder!
 
Årets publikmatch:
Mot Accord, 6-vinst och 7 i publiken. Tyvärr inte lika mycket som fjolårets storpublik.
 
Årets tjatigaste konversation:
Dommarrepresentant: Hur gåre me tröjorna egentligen?
Coach: Jo dem nya är på gång nu....
Dommarrepresentant: Det har du ju sagt i snart ett år, ni måste fixa bättre nummer och enhetliga färger...
Coach: Jo, men nu är dem verkligen på gång.
 
Årets spelaromsättning:
Förmodligen ännu galnare än förra året. Men nu är det slut på det, hårda regler nästa säsong.
 
Årets maktgalning:
Coach tar hem det iår igen, nu är han ordförande i syrelsen helt plötsligt.
 
Årets tråkigaste klyscha:
Falla på mållinjen, 2:a i ligan, ut i semin i cupen. Fasiken vad jag är sugen på en seger ända in i kaklet!
 
Årets flyttfågel:
Jensa, flyttat till Australien mitt i säsongen! Men som tur är så är hans plan att återvända till nästa säsong.
 
Årets nyförvärv:
Andreas, iofs det enda riktiga nyförvärvet men ändå: satan vad poäng han har levererat. Så nästa säsong kan det börja ställas krav ;)
Börje, var i princip med förra året också, men officiell spelare först iår: skrämmer motståndarna med sin storlek och har levererat en hel del viktiga räddningar.
 
Årets utmaning:
Att till nästa säsong utöka truppen med "what we call, Gargnäs material".
 
Årets bakläxa:
Coach, för att han dröjt så förbannat länge med årssammanfattningen.
Vi ses i försäsongens mörker gubbar!
Forza G!
 
 
2007
En liten sammanfattning av året:
Vi inledde starkt som fan, kändes som det bästa laget hittils, allt var på topp.
Första testet kom i innecupen i stångby, där kärvade det ordentligt i dem första
matcherna men med lite flax gick vi vidare. Vi gjorde som Milan brukar göra i CL,
vi tog inte i förrän det behövdes, så vi lirade till oss en finalplats men föll
tungt där dock. Men ändå nöjda med att prestera fram till topp 2 ju!
Sen inleddes säsongen, och precis som alla andra år, hade vi så satans mycket mer
att ge än vad resultaten visade, vi kände en frustration efter varenda match att vi
inte gjort bätrte ifrån oss. Sen är ju sommaren alltid ett kapitel för sig, men detta
året var det något alldeles extra. Det slutade iallafall med massor av inrinngda spelare,  en fylleskandal, en Wo, och efter sommaren hade totalt tre spelare från truppen försvunnit på ett eller annat sätt. Som tur var hade vi förstärkningar redo, Henke Gattuso kom in och blev en orinarie spelare istället för bara inringd hela tiden. Och Tebban återvände och tog tillbaka sin plats som han flyttade ifrån året innan. Så höstsäsongen gick (också det precis som vanligt) mycket bättre, vi började prestera bra match efter match och poängen plockades i rask takt.
Fan vad kul det är när vi spelar som vi gör i visssa stunder!
Hursomhelst så slutade det i 3:e plats och förmodad uppflyttning till div 1 nästa år, hoppas hoppas.
Forza Gargnäs!
 
 
Årets utmärkelser
Årets skyttekung:
Blixt 14 mål (tyvärr har hans statistik försvunnit)
2:a Olle 10
3:a Kalle 6
 
Årets assistkung:
Kalle 9
2:a Blixt 7
3:a Olle 6
 
Årets poängsnittare:
Blixt ~1,4
2:a Tebb 1,2
3:a Olle 1,14
 
Årets buse:
Coach och Jensa, 1 gult kort var
 
Årets pålitligaste:
Carlos 17 matcher
2:a Kalle 15 matcher
3:a Olle 14 matcher
 
Årets skolkare (räknar inte med höstens förvärv):
Keeper Erik
2:a Jensa
3:a Anders
Årets suppporter:
Även om det blev lite snålt på slutet så får undertecknads flickvän Donna priset.
2:a Veggo, Börje, Endre
 
Årets inhopp:
Delat pris mellan storspelande Börje i mål med många avgörande räddningar, samt superstrikern
Love som har ett hängt några riktigt fina baljor.
 
Årets pressfotografer:
Veggo för sista matchen, och Donna för stångbycupen
 
Årets publikmatch:
Utan tvekan första matchen mot Malmborgs, 23 glada åskådare, snubb på korpvallsrekord skulle jag tro!
 
Årets kommentar: "Min kompis är domare och han säger själv att det skulle varit straff", ovärderlig kommentar
från någon av dem sista matcherna där den utvisade liraren gör en approach mot domaren om huruvida det var en
straff som skulle ha blåsts sekunderna innan han blev utvisad för snack.
 
Årets spelaromsättning:
Helt otrolig, häng med nu!
Ordinarie spelare: (inkl förluster och förvärv)= 12
Inlånade keepers: Chris, Börje, Krille= 3st
folk jag kommer ihåg: Endre, Womack, Womacks kompis,
Bagarn, den andra av Andys kompis, den tredje av Andys kompis,
Fredrik nano, Oskar nano, Love, Coachs bror Daniel, Kalles polare, Gurra= 12 st,
och då har jag säkert glömt flera stycken.
Detta ger totalt minst 27 spelare som vi använt oss av.
Siffran känns helt sjuk och om vi tycker att det tog tid att komma i form så kanske
en del av förklaringen ligger i detta.
 
Årets tråkigaste:
Att flera spelare lämnat oss (Blixt, Andy, Isak), dock kommer nog Blixt förhoppningsvis
tillbaka till sommaren.
 
Årets roligaste:
Alla bra nyförvärv: Olle, Jensa, Henke, Tebb. Alla bra spelare som gjort mycker gott under året.
Dessutom får nästan Börje räknas som ett nyförvärv också, han lirade väldigt mycket, och väldigt bra, på hösten.
 
Årets hemvändare:
Tebelius. En flyttfågel som flyttade till det karga norrland, me som tog sitt förnuft till fånga och
kom tilbaka till oss, riktigt skoj
 
Årets överraskning:
Korpvallens gräsplaner
Slutet på sommaren och i höst har det känts som att spela på gräs, rusigt skoj, och ruskigt stor
skillnad mot för i fjor.
 
Årets fyllkaja:
?????
 
Årets maktgalning:
Coach, som i november ska försöka slå sig in i korpens styrelse.
 
 
 
 
 
 
 
 
2006
En kort sagt mycket lyckad säsong för Gargnäs har nått sitt slut, och mycket har hänt. Hemsidan har fått rejält fäste och den ger mycket glädje känns det som, vi inledde säsongen med att lira mff-supportcup nomhus, en turnering vi storstilat vann, en vinst vi ska och är mycket stolta över.

När så våren kom så lattjade vi väldigt mycket utomhus i vårsolen. Säsongen inleddes med idel segrar och serieledning, tyvärr kom en liten svacka där vi tappade mycket poäng och vi hann inte ta ikapp försprånget som Sveriges Radio skaffta sig under tiden. Lite spänning blev det dock i slutet när även dem drabbades av en svacka. En andraplats måste vi ändå vara rätt nöjda med, vi gick ju iallafall upp! Vad gäller cupen så gjorde vi en stormatch inför en storpublik men föll tappert på straffar mot ett bra lag från högre serie.

Sen måste vi också tacka alla som hoppat in och hjälpt oss när det krisat sig i spelarmaterialet, kan inte siffran men det har varit en hel del gästspel.

Här följer lite utmärkelser och annat matnyttigt som folk och fä förtjänat under säsongen:

Årets Skyttekung:
Emil "Isak" Isaksson, 19 baljor tryckte han dit.

2:a Blixt med 11 mål.
3:a Kalle med 9 mål.


Årets Assistkung:
Blixt, mäktade med hela 14 målgivande pass.

2:a Coach Eric med 7 assist.
3:a Isak med 6 assist.

Årets poängsnittare:
Andy, 2,25 poäng per match är inte dåligt.

2:a Blixt, 2,08 poäng/match.
3:a Isak, 1,79 poäng/match.

Årets buse:
Coach Eric, 3 gula kort för den fulingen.

2:a Tebban med 1 gult kort.
3:a ingen.

Årets pålitligaste:
Coach Eric och Carlitos spelade hela 16 seriematcher + cupmatchen.

3:a Isak, Kalle, Boman med 14 matcher var.

Årets skolkare:
Andy, var bara med 4 matcher iår, men många poäng på dem få.

2:a Tebelius, flyttfågeln hann ara med 5 matcher innan det bar iväg norrut.
3:a Erik "Buffon", 9 matcher för den store.

Årets supporter:
Utan konkurrens Anna som såg väldigt många matcher utan att jag kan räkna dem.

Årets inhopp:
Handbollskillen Börje i målet, två matcher, inga insläpta. Inför den första matchen kläckte han dessutom ur sig det oförglömliga citatet "Visst kan man stå i regnkläder".

Årets kärnträff:
AB:s smäll när han spräckte ögonbrynet schtyggt i matchen mot Cirkus Samba. Många stygn blev det.

Årets kärnträff #2:
Lyktstolpen som attackerade Coach Erics vita Saab efter en träning under försäsongen.

Årets pressfotografer:
Rebban, Wisaeus och Coach Eric.

Årets publikrekord:
hela 12 stycken i cupmatchen mot ALfa Laval Utd.Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2017-12-13
Besökare
60668
Genereringstid
0,0469 sekunder