BK Gärdet  

Bästa starten sedan 2004!

Inlagd: 16 september 2017, kl 17:59

Ja, vi får gå långt tillbaka i historieböckerna för att hitta en säsongstart med tre raka segrar, men nu har det hänt igen!

Ett skadeskjutet Gärdet åkte till Örebro med gott självförtroende efter segern i premiären, dessutom med goda minnen från i våras när vi hängde kvar i div två efter kvalmatchen mot Gruvan.
Först ut var BK Solid, en helt ny bekantskap och det blev en trevlig bekantskap!
Vi inledde dock lite tveksamt med blyga 1410 och låg under med 4-0, ett underläge som växte till 7-2 efter halva matchen. Men sedan var det bara ett lag på banan. Vi dominerade fullständigt och vann de sista två serierna med 9-1!!!
Seger således med 11-8, efter att i sista serien klämt i med hela 1 612!
Evigt unge Kjellis var bäst på 834, följd av Pontus som också var över pari. Anders/Crona liksom Kjellis/Jonas tog 3 banpoäng.
I andra matchen mötte vi Karlslunds IF, återigen en ny bekantskap. De hade fått en friplats i tvåan efter att ett annat Örebrolag dragit sig ur, och det märktes att de egentligen skulle spela i trean. Vi hade inga som helst problem med att vinna, och slutsiffrorna skrevs till 16-4.
Kjellis spelade strålande bowling hela matchen var klart bäst på 891, återigen följd av Pontus med 842. Det enda som var riktigt spännande i matchen var om Pontus skulle slå en 300-ing, men efter nio raka kryss så blev det tomt i sistarutan tyvärr.
Kjellis/Jonas tog full pott!
I första matchen slog vi 6 055 och i andra 6 201, riktigt riktigt bra!!!

Tillbaka


Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2018-12-02
Besökare
111657
Genereringstid
0,0630 sekunder