Sidan är obetald och kommer att inaktiveras inom kort. Om ni vill ha sidan kvar så måste sidan betalas.
Har det blivit något fel ta kontakt med info@lagsidan.se. Ange då också vilket lag/klubb det är frågan om.

Summering av Västerås

Inlagd: 12 december 2011, kl 21:31

Vi kom till ett kyligt Råby IP, där tre tuffa matcher väntade oss. Första motståndarna som stod på spel var Västerås och våra tjejer kom laddade till denna match och gav allt, vilket resulterade vinst för oss. En halvtimme senare, efter en snabb återhämtning i omklädningsrummet och lite mat i magen, väntade vårt andra motstånd för dagen. Denna gång var det hedersunda/Sätra på spel. Tjejerna spelade riktigt bra, men med domsluten på fel sida, vilket resulterade med ett bortdömt mål försvann lagspelet hos tjejerna. Även fast vi kämpande in i de sista sekunderna kunde vi se oss besegrade med ett måls skillnad. Ett stort beröm till våra tjejer som inte gav upp!

I sista matchen väntade inget annat än ett revanssuget lag och nu stod Linköping på tur. Tjejerna var säkra på att vinna för att inte åka hem som förlorare. Vi var starka och visade verkligen att vi inte ville förlora en match till och under andra perioden drog vi ifrån.
Ett stort tack till våra tappra tjejer som gjorde ett jätte insats! Dagen avslutades med en middag och en hemresa med glada miner. //Ledarna

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer
TEAM SPORTIA

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2014-10-28
Besökare
76878
Genereringstid
0,0313 sekunder