Sidan uppdateras ej längre  

FIF - SBK 3-1 (3-0)

Inlagd: 13 juni 2010, kl 17:29

Skönt att kunna kriga till sig en seger trots att man har hårgelé i håret.

Kontrasterna mellan FIF och SBK har nog inget i länet missat. Både på och utanför planen är vi rätt olik. Tyvärr så har vi tidigare år tappat poäng i alldeles för många derbyn och det har också satt en prägel på hela säsongen. Därför hoppas jag verkligen att torsdagens tre poäng ger en positiv effekt då vi möter Ope och IFK härnäst.

Matchen då, Stugun började aningen piggare än oss med aningen rakare bollar framåt som deras forwards fick tag på. Men efter cirka 10 minuter och fram till halvtidsvilan så styr vi och ställer och gör tre snabba mål. I 25 minuten 1-0 av Tommy på straff, 2-0 av Hamner (får du fortfarande 100kr för mål?) på frispark och 3-0 av Putte.

Vi skapar ngn chans till innan halvtid. I andra halvlek vet vi såklart att Stugun kommer trycka på och samtidigt som vi faller för djupt så tar SBK över spelet med fina passningskombinationer blandat med att dom lyfta in bollar i boxen.

Med cirka en kvart kvar åker Tommy på sitt andra gula och direkt därefter gör Stugun mål och får lite kontakt. Om Stugun senare kanske fått in ännu en reducering hade jag inte sagt något men segern var aldrig riktigt hotad.

Stark moral visar vi upp och vi viker inte ner oss på någon position. Hela laget gör en bra match!

Kul också att Krille gör sin första match från start och därtill på en väldigt ovan vänsterbackplats men gjorde detta jobb med bravur!


Grande FIF för att citera Staffansson!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2022-03-16
Besökare
423419
Genereringstid
0,0156 sekunder