Sidan uppdateras ej längre  

Intervju med Mackan Å!

Inlagd: 14 maj 2010, kl 13:36


Kommit en bit in på säsongen och eftersom jag är en multitaskare så fick det bli en FIF/BKB intervju i ett med våran senaste lokalkändis från Östersundsbostäders reklamfilm.

Mackan... raketkarriär. Från målvaktsdebut i futsal-dm ifjol med BKB till målvakt i div 3 i år, kommentar på den utvecklingen?

Det är väldigt roligt, och utmanande att få kliva upp till denna nivå. Man utvecklas varje träning och man känner att man kan bidra. Sedan är det helt underbart att få vara med i detta gäng.

Kröppas håller för den ökade träningsmängden?

Det är inga problem, är mycket mindre problem med knäna att vara keeper än att spela ute.

Du som många andra nya har en FIF bakgrund...berätta mer om junisåren.

Hela min juniortid var kantad av skador, haft problem med mina knän sedan jag var 15, fick ta ett uppehåll på nåt år innan dom var tillräckligt hela för att spela igen. När jag var 16-17 så började jag spela med 86-87 laget, med Kenth Staaf som tränar och med flera andra i laget (Lövet, Mackan O, Lacca, Gus, osv) Sedan kom nästa knäskada när jag var 18, höll mig borta från fotbollen cirka 1 år till.. Säsongen 06 så tappade jag lite motivation pga mina skador och la ner fotbollen och flyttade till Växjö för studier. När jag sedan kom tillbaka till stan så tog underbara BKB emot en med öppna armar !

Och där var det väl inte så svårt att hitta glädjen med denna underbara sport?

Nej där fanns allt, gemenskapen och kärleken för att SPELA fotboll är helt kanon.

Personligt mål för året?

Mig personligen är att utvecklas såpass mycket att man får starta några matcher.

Sedan givetvis, hjälpa laget på det sätt man kan från bänken i resten av matcherna, vara positiv o.s.v.

Vem har överraskat mest på dej i hittills i år, träning och match inräknat förstås.

Måste nog säga PK då jag knappt sett honom förut, Har hört att han ska vara duktig, men att leverera match efter match är imponerande

Du märkte jag sa träning också? =)

Haha, Jocke Hellström, stor, stark och placeringssäker.. Märks inte alls att han har varit ifrån fotbollen så länge. Sprider ett lugn på planen, både på träning och match.

Ope - IFK möts i derby på måndag...ska vi gissa?

Hmm, där får nog Ope bära mitt favoritskap 3-1. Rebbe (fd FIF) kommer att dra ett stort lass offensivt.

Ett ännu hetare "derby" på tisdag... BKB - ÖFK 2. Du står och inte Hoffa som ifjol, väldigt skönt måste jag säga personligen =) ... Hur ser det ut i BKB på matcherna?

Vi har börjat få folk till träningarna och byggt vidare på laget från ifjol, några har fått gått upp till FIF men vi har täckt upp med nya spelare. BKBs segertåg kommer att tuffa i sommar, förhoppningsvis längre än ifjol

Enkel BKB seger alltså?

svar ja

Nyman, Jocke, Micke i all ära.. Vem är fjärde kungen på hand so far?

Får man säga keepern? Skämt o sido, Wigen har varit bra och säker när han kommit ner till BKB. Blomman har också varit bra!

Slutligen... vad hittade Viklund på golvet när Jonze "hjälpte" han ner?

haha.. Han hade förmodligen spillt något på golvet som jonze hjälpte han att torka upp.. Eller som timbuk skulle säga "the botten is nådd" för "vanten" Viklund


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2022-03-16
Besökare
423419
Genereringstid
0,0156 sekunder