Sidan uppdateras ej längre  

FIF - Timrå 2-0 (2-0)

Inlagd: 3 maj 2010, kl 14:21


Det kändes väldigt inspirerande att få spela match på Lövstas konstgräs igen. Det är ändå där vi lägger ner dom flesta timmar på sommarhalvåret. (bild från www.zport.se)

Det kändes som vi återigen var väl förberedda när vi klev ut för match. Avslappnat och fokuserat. Vi spelade det spel vi tränat på hela veckan och det funkade. PK gör två fina mål inom två minuter men innan dess har vi en stolpträff efter ett fint anfall där Viktor Andersson spelar snett inått till Jonze som tyvärr sätter den i stolpen i öppet läge. Tog i hjulet säger han själv =)

Hela första halvlek äger vi spelet totalt med bra rörelse och fina kombinationer och vi har väl inte en farlighet emot oss. I andra halvlek gör vi en klassiker och slutar anfalla bara för att vi leder. Läste att timrås tränare tycker det var spel mot vårat mål hela andra men jag skulle vilja säga att det inte var något spel i överhuvudtaget. Deras anfall bestod av långa bollar och när vi anföll så gjorde vi det med max 2 personer. Det var ett chansspel från bådas sidor.

Tror dom hade ett skott på mål under matchen så försvarsmässigt är det ännu en helgjuten insats. Skulle vi klara av att ta till vara på våra 3 mot 1 lägen skulle vi nog ha gjort 5 mål till på dom två inledande matcherna. Men vi lever och lär!

Backlinjen med Viktor - Leo - Jocke - Danne plus Dennis längst bak får ett paket russin var imorgon för en bra match!

1-0 30 min PK (ass inlägg Danne)

2-0 31 min PK (ass väggspel Jonze)

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2022-03-16
Besökare
423218
Genereringstid
0,0156 sekunder