Sidan uppdateras ej längre  

Friska Viljor - FIF 0-6! (0-1)

Inlagd: 26 april 2010, kl 18:58

Vilken premiär va?! Det här resultatet var det inte många som trodde på när vi satt oss på bussen men samtidigt visar det vilken potential vi har.

Att friska viljor tappat många spelare från fjolårets trupp är ingen hemlighet. Men när dom fyllt på med diverse utländska nyförvärv och har gjort bra resultat i träningsmatchandet mot div 2 och div 3 lag så trodde vi att det skulle bli en väldigt tuff uppgift.

Men jag tycker vi har kontroll på händelserna redan från avspark, "Bullen" Richard Hamner sätter en väldigt fin frispark från långt avstånd. Tydligen hade han lagt alla kilon han gick upp under lunchen bakom det skottet. Strax därefter får FV ett rött kort och vi får spela med en man mer i cirka 75-80 minuter.

Vi fortsätter hålla i taktpinnen och såg ytor på FV planhalva som vi väldigt gärna ville komma åt. Tyvärr sökte vi dessa ytor i en alldeles för hög frekvens och sprang antingen offside eller så slogs bollarna lite onödigt djupt.

I halvtid pratade vi just om detta, att vi inte behövde stress-slå passningarna utan att vi skulle lägga dom med lite mer luft och lite bättre kvalitet.

15 minuter på andra halvlek tar FV över matchen med en aning hjälp av den starka medvind dom fick. Vi hittade inget lugn och FV pressar oss lite bättre än i första. Men när vi hittade ytorna hittade vi också målen. Putte Lindgren fick bocka av sitt mål för säsongen, ett hattrick, PK kommer in i halvtid och gör 1+3 och Danne fick göra ett vackert fotbollsmål.

http://107apelsiner.se/?p=1179 på länken hittar ni highlights filmat av FV.

Lyssna på hur skön FV tränaren låter.. Tyvärr blev vi (jag och tommy) lika dåligt bemött under och efter matchen. IG

FIF!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2022-03-16
Besökare
423419
Genereringstid
0,0313 sekunder