Sidan uppdateras ej längre  

Domarcupen ikväll och imorgon.

Inlagd: 26 mars 2010, kl 09:43

18 mot Ope och 20 mot Strömsund ikväll och kl 11 mot Stugun imorgon.

Vi kliver in i turneringen som regerande mästare (inte ÖFK som Zport skrev). Ifjol hade vi en ganska enkel resa genom turneringen, men i år kommer det bli betydligt tuffare. Vi startar mot seriekonkurrenten Ope som spelade jämnt mot IFK i DM, har Ope fullt manskap kommer det bli en väldigt jämn match där inställning kommer vara avgörande tror jag. Ska bli kul att möta våran kära Rebbe om han kommer deltaga.

Kvällsmatchen står IFK Strömsund för motståndet. Vet inte när FIF mötte dom senast men min uppfattning är att Strömsund kommer överraska många i år, ett lag med mycket spring och har en handfull spelare som besitter fina individuella färdigheter. Här gäller det att vara 100% koncentrerad och vägra bjuda på enkla misstag.

Förhoppningsvis har vi 2 segrar med oss till lördagen då vi möter Stugun. Om Strömsund kommer överraska många i fyran så kommer definitivt Stugun göra detsamma i trean. Vi har en dålig vana att förlora såna här matcher där vi vet att det kommer bli mer kamp än sköbfotboll men det är någonting vi måste lära oss!

Hela truppen är kallad till samlingen kl 17.

Dom som inte kan vara med i helgen är, Krille Henriksson (kommit tillbaka i träning), Johan Risselborn (har en axel som krånglar och har tyvärr, tyvärr ställt in sig på att det inte blir något spel i år) och Einarsson (sjuk kanske tillfrisknar till lördagen).

Vi kommer också använda oss av BKB spelare, Nyman, Mackan Ågren och Jocke Jansson.

Väl mött på arenan!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2022-03-16
Besökare
423419
Genereringstid
0,0313 sekunder