Sidan uppdateras ej längre  

Två vinster i helgen.

Inlagd: 22 mars 2010, kl 11:44


13-0 i lördagens DM match mot Ås och och 5-0 i gårdagens träningsmatch mot ÖFK 2.

Vi valde i helgen att spela två matcher så att samtliga ur truppen skulle få 90 minuter. Dels för min skull men framförallt för spelarnas egna skull då dom själv kan kolla ungefär hur dom ligger till i fysisk form.

Laget som startade på lördag var:

Dennis
Davva (Danne efter 75 min)- Oscar - Leo (Tobbe 70 min) - Lövet
Viktor - Einar - Rikky
PJ - Jonze - Lacca

Målskyttar: Jonze 4, Lacca 3, PJ 2, Einar, Viktor, Lövet och Leo.

Självfallet kul att vinna med mycket mål, men det som gläder en mest är sättet vi gör målen på. Det är mål från inlägg, tidiga djupledsbollen, instickare, 2-1, 3-2, distansskott o.s.v. Vi fick med dom flesta momenten i våran offensiv denna dag. Ås kommer vara ett bättre lag när dom väl får upp flåset ska sägas men dom försöker rulla boll och har några bollskickliga, framförallt på mitten.

Vi har fortfarande tusen saker vi måste jobba på som lag, men dom individuella prestationerna är av mycket bra klass, defensivt som offensivt.

Kul med Jonze som kommer pendla under sommaren från sin studieort Uppsala, men han visar att han sköter träningen och är både stark boll mottagare men också i djupet. Hamner gör en kanonmatch med sin bollbehandling och fina fötter (5 assist), Oscar växer träning för träning och visar det mer och mer på matcherna också. Men som sagt, samtliga gör en bra match!

I gårdagens match mönstra vi en blandning av FIF och BKB.

Dennis
Danne - Oscar - Wigen (Einar 60) - M.Björch
Nyman - PK (Moberg 45)- T.Björch
Viklund - Jonze (Chippe 60)- Gus (Björkegren 75)

Målskyttar: Gus 2, Björkegren 2, PK

Vi gör en första halvlek som är strålande, bra rörelse men framförallt väljer vi helt rätt tillfällen och med bra kvalitet när vi använder oss av våra ytterbackar i anfallsväg. Danne agerade med en oerhörd vilja och pondus på vänsterkanten och gör man det så är det ganska enkelt att komma i bra lägen för att få bollarna.

Sen kom den klassiska, halvtidssnacket blir kanske överdrivet positivt och sen går man ut och går ner några procent istället för att öka. Någon som har medicinering för detta? Vi tappar framförallt positioner och många gånger kommer vi in i varandras ytor och blir därför sårbara om vi tappar boll. ÖFK ryckte samtidigt upp sig och visade mer vilja i andra halvek och när Krille Nilsson-Ihren kom in för ÖFK fick dom också ett annat djupledsspel. Han tillsammans med Emil Dalesten och målvakten var ljusglimtarna enligt mig hos dom.

Hos oss har vi ljusglimtar i framför allt danne, jag tycker också Viklund är 100% i sina löpningar off som def och tillsammans dominerade dom sin kant totalt.

Nyman måste ha fler än än två ögon och Björkegren gör ett fint inhopp med två mål.

Dennis håller nollan i två matcher, det är alltid bra!

Vi möter som sagt två division 4 lag så dom här vinsterna är helt ointressant nu. När vi möter bättre motstånd kommer vi också behöva visa upp ännu mer attityd och ännu mer beslutsamhet.

FIF!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2022-03-16
Besökare
423419
Genereringstid
0,0313 sekunder