Sidan uppdateras ej längre  

Vidare i Reaxer Cup!

Inlagd: 11 mars 2010, kl 09:31

Vinst med 1-0 (1-0) mot Brunflo igår på Arenan.

På seniornivå handlar fotboll om att vinna, så enkel matematik är det faktiskt. Vi i Frösön har och gör fortfarande den bedömning att vi kommer få 1 mål var 50:e passning vi gör. Det handlar inte om att vi ska spela rakare för det tycker jag är en lam klyscha utan vi ska göra ett mål mer än motståndaren. Det gjorde vi igår efter ett inspel som rann igenom hela boxen och in i vid bortre stolpen.

Första halvlek tycker jag man kunde se ett vårdat passningsspel och en trygg defensiv där jag tror vi kan räkna till 4 kvalificerade räddningar där Camilo i Brunflomålet gör en galen räddning på ett "givet" mål. Vi fyller på med ytterbackar, vi hittar uppspel från mittbackar, vi använder oss av trianglar på mitten och vi vågar utmana på kanterna. Det vi saknade var ett effektivt djupledsspel men samtidigt har vi inte hunnit så långt med träningen heller.

I andra halvlek lyfter Brunflo upp deras lag en aning. Tyvärr så börjar vi se ytor som vi egentligen inte ska leta istället för att jobba vidare med matchplanen och tappar då också våran defensiv då vi åker på några omställningar.

Sammantaget ska vi vara nöjda. Vi stod upp i kampen, vi skapar sju-åtta lägen och tror jag räknade till en chans för brunflo. Vi har dock hårt jobb framför oss innan pusselbitarna ligger där dom ska.

Cred från matchen får: Tobias Björch tar inte ett felbeslut på hela matchen i sin ankarroll på mitten, Danne Olofsson "ägde" sin vänsterkant. Leo och Oscar visade upp ett tight mittlås samtidigt som man hittade bra lösningar när vi byggde spelet.

I nästa omgång (kvartsfinal) står Ås som motståndare. Den kommer spelas den 20 mars kl 11.

FIF!


Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2022-03-16
Besökare
423420
Genereringstid
0,0156 sekunder