Sidan uppdateras ej längre  

FIF slutsegrare!

Inlagd: 25 februari 2010, kl 10:02


Vi gick in som favoriter i detta slutspel enligt min mening och vi gjorde också vårat jobb.

Detta inomhus-dm eller vad man ska kalla det har väl egentligen inte något större värde än segerchecken på 5000:- och det var såklart den vi var ute efter.

Turnering i sig tycker jag man lika gärna kan slopa då den inte har prio hos någon förening vad jag kan gissa. Som en motståndare sa "Ena stunden kollar man millimetrar på om bollen är på linjen, ena minuten får man inte tacklas och är det inte de så kanske någon har mössan på sned och domaren blåser"

Oklara regler, oengagerade domare och en spelform som inte gör sig rättvisa för någon på detta underlag. Tanken är jättegod från förbundet och funktionärerna gör ett bra jobb men det blir lite pannkaka ändå. Men nog med bitterhet, vi vann ju!

Vi vann över strömsund med 5-1 och sen mot Ope med 4-2 i gruppspelet. Två helt okej matcher där vi vinner matcherna därför vi är lite snabbare i besluten och har lite bättre kvalitet i passningarna igår än motståndarna. Finalen spelades mot Stugun och inför matchen var vi ganska övertygande om att det var upp till oss vilka som skulle vinna detta. Vi börjar också bra och väldigt fina prestationer från framförallt Gus gör att vi går fram till en 4-0 ledning. Väl där slår vi av på tempot lite för mycket tyvärr. Stugun hade problem att skapa egna lägen men när vi bjuder på dom så lyckas dom ändå reducera. 1-4 när vi drar iväg och byter i galet läge och 2-4 på en frispark. 3-4 kommer efter att jag hade ändrat på taktiken utan att ha informerat Dennis i målet så den tar jag på mig.

John och Rebbe får beröm efter fina samarbeten dom emellan hela kvällen och Gus får en stjärna för finalmatchen.

FIF!

Tillbaka
Tjäna pengar-katalogen

Information
Senast uppdaterad
2022-03-16
Besökare
423419
Genereringstid
0,0156 sekunder