Hur är hockeyvädret idag?


Klicka här och se senaste prognosen för Fritsla


 
Fritsla har ett mycket varierande väder men ofta med rätt tydliga årstider.
 
Från slutet av december fram till så långt som mars månad så kan Fritsla vara ett snötäckt vinterlandskap. Men det kan också vara bedrövligt grått och regnigt under vintermånaderna också.  

Från så tidigt som slutet av april har pendeln svängt över och man kan redan då känna hur sommarn gör sitt intåg och håller i sig i sin styrka fram till och med augusti med diverse inslag av regn då och då.
Hösten är Fritsla-hockeyspelarens stora problem då regnet ofta öser ner vilket omöjliggör spel för inlinehockey samt att isarna ännu inte har kunnat lägga sig tillräckligt tjocka på sjöar och dammar.Rinken: Asfaltsunderlaget samt en omgivande sarg underlättar isspolningen betydligt. Vid ihållande minusgrader är det inte några problem att spola upp en is på några få dagar om prognosen är stabil. Ytan är ca 24mx37m och omges utav en 120 cm hög sarg med stängsel ovanför kortsidorna. Ett mindre bås finns tillgängligt (ett till är under uppbyggnad). En bod med värme för enklare ombyte och förvaring finns.
 

 
Om vår egna rink inte är färdigspolad så finns det finns runt 4 alternativ för den som vill spela ishockey på någon naturfrusen sjö eller damm i Fritsla vintertid:
 
Larsaskogens damm
Limsjön
Furusjön
Skärsjön

 


Tjäna pengar-katalogen
SponsorerLJ Winqvist stiftelse
Svetsmontage i Fritsla AB

ST Autoglas
PS Rör

Ramilio PizzeriaSalong Krusidull
Miljöpunkt ABE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-01-14
Besökare
126087
Genereringstid
0,0942 sekunder