Vill du lira hockey på en skön nivå? Vill du ha möjligheten till hockey & skridskoåkning bara ett stenkast från där du bor?


Varför då inte bli medlem i Fritsla Hockeyklubb?

Ett årsmedlemskap i Fritsla Hockeyklubb kostar 100 kr/person och 200 kr/familj, så varför inte ta och dra med mormor eller farfar, mamma och pappa eller lillasyster och storebror också?
 
Vi vill med den låga medlemsavgiften göra det möjligt för vem som helst att kunna vara med utan att känna att det blir en ekonomisk belastning.
 
Vi vill möjliggöra bl.a. utlåning eller försäljning av diverse hockeyutrustning till en billig peng för de medlemmar som gärna vill vara med och spela men saknar egna grejer eller inte har möjlighet till att köpa in en egen utrustning.
 
Som medlem finns det också möjlighet att åka med klubben (innan isen ligger blank på vår egen rink) till Fotskäl under hösten där vi bokar in oss på regelbundna tider för att stilla hockeyabstinensen.
 

 
Bli medlem i Fritsla Hockeyklubb?
  • 100 kr/person
  • 200 kr/familj
Sätt in medlemsavgiften på vårt bankgironummer: 200-3200 eller swisha till 123 219 94 46. Om du är ny medlem så är det bra om du tar kontakt med oss och uppger persondata, adress m.m
 
 
Telefon: 0735-61 98 25
 


Tjäna pengar-katalogen
SponsorerLJ Winqvist stiftelse
Svetsmontage i Fritsla AB

ST Autoglas
PS Rör

Ramilio PizzeriaSalong Krusidull
Miljöpunkt ABE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-01-14
Besökare
126516
Genereringstid
0,1563 sekunder