Barn- och Ungdomshockey i Fritsla HK


Hej!

Efter år av arbete kan vi nu med stor glädje berätta vi numer har en konstfrusen isrink i Fritsla! Detta innebär att vi nu kan garantera is i Fritsla hela vintern! Vi vill därför informera er om vår verksamhet för barn och ungdomar.


Upplägget kommer att likna tidigare år. Vi kommer ha två grupper för barn. En grupp som kallas för Tre Kronors hockeyskola, som främst riktar sig mot de i åldern 6 till och med 10 år, och en för de mellan 10 och 13 år. Självklart är både flickor och pojkar välkomna i båda grupperna! Verksamheten planeras att bedrivas från början av december, t.o.m. första helgen i mars.


Tre Kronors Hockeyskola:  

I den här gruppen kommer vi fokusera på grunderna i skridskoåkning och ishockey. Mycket tid kommer ägnas åt skridskoåkning, men det kommer även finnas tid för lekar och annat roligt! Är det någon som är äldre än 10 år och känner att den vill ägna mycket tid åt skridskoåkning är även denne varmt välkommen. Ledarna är utbildade av Västergötlands ishockeyförbund.

Tid: Lördagar kl 10.00-11.00 (Samling ombytta och klara 9.45). Första ispasset 8 december.

Ledare: Rasmus Bäckerhall och Viktor Johnsson


Ungdomshockey 10-13 år:  

I den här gruppen kommer det också ligga mycket fokus på grunderna, dvs klubbteknik och skridskoåkning. Samling är alltid en halvtimme före träningen börjar, så att ledarna hinner hjälpa alla på med  utrustningen och gå igenom

träningen.   

Tider: Måndagar kl 17.30-19.30 (Samling 17.00). Första ispasset 10 december.

Ledare: Carl Rajala Pettersson och Viktor Johnsson


Kostnader:  

Många har fördomen att det är dyrt att spela  ishockey. Så behöver det inte vara! För att spela i Fritsla HK kräver vi endast att ni blir medlem (100 kr för en person eller 200 kr för en familj) och att ni som är 10 år eller äldre köper en spelarförsäkring (50 kr).

Man får vara med på ett prova-på-pass utan att ha betalat in detta.

Vad det gäller utrustning har vi som krav att man ska använda hjälm med galler och halsskydd när man deltar. Skulle någon sakna detta finns det i viss mån att låna av klubben.

Klubben har även möjlighet att låna ut klubbor, skridskor, byxor, benskydd, armbågsskydd och handskar. Målvaktsutrustningar finns att låna för den som vill stå i  mål.


För mer info:  

Telefon: 070-347 21 05


Hoppas vi ses nere på rinken!Tjäna pengar-katalogen
SponsorerLJ Winqvist stiftelse
Svetsmontage i Fritsla AB

ST Autoglas
PS Rör

Ramilio PizzeriaSalong Krusidull
Miljöpunkt ABE-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2019-01-14
Besökare
126087
Genereringstid
0,1250 sekunder