Medlemsavgift 2018
HEJ OCH VÄLKOMMEN SOM MEDLEM I EDSBRO IF!
Föreningen bedriver en omfattande verksamhet med fotboll och skidor. Det kräver både pengar och ideellt arbete och vi behöver DITT stöd som medlem i föreningen.
 
Inbetalningen av medlemsavgiften gör du enklast med att sätta in pengarna på vårat BG. 456-5016 . Ange namn och födelseår på den (de) som medlemsavgiften avser.
 
FÖR ALLA AKTIVA KRÄVS MEDLEMSKAP I FÖRENINGEN FÖR ATT BLI LICENSIERAD OCH DÄRIGENOM KUNNA DELTA I SERIESPEL OCH OMFATTAS AV VÅR FÖRSÄKRING.
 
 
MEDLEMS AVGIFT 2018:
 
Enskild medlem (oavsett ålder)                                                               300kr/år
Familjemedlemskap (vuxna och barn t o m 18 år)                                  600kr/år
 

Ekonomiska riktlinjer
 
Allmänt
 
Jämfört med en hel del andra idrotter är personliga kostnader för fotbollspelares utrustning relativt billig. Men minskade subventioner och reklamintäkter lägger dock en stor börda på föreningen och dess ekonomi.
 
Därför måste ungdomarna-föräldrarna-medlemmarna aktivt ge sitt bidrag till en sund föreningsekonomi som ger en möjlighet till att verka för ungdomarnas fostran, utbilda ledare och i övrigt skapa en god ordning i föreningen.
 
Edsbro IF bedriver också bilbingo inom Edsbro Bingoallians under sommarhalvåret som ger ett mycket bra tillskott till ekonomin. För att kunna genomföra detta krävs det många funktionärer därför får alla lagen ställa upp ett antal gånger per säsong.
 
I Edsbro IF skall pengarna bland annat gå till följande:
 
Lokalhyror, planhyror, försäkringar, spelarlicenser, serieavgifter, domarkostnader, matchdräkter, matchutrustning, fotbollsmaterial i övrigt, klubblokal inkl förråd, administration, utbildning av ledare, zon- och distriktsläger, intern och extern information mm.
 
Alla behövs – Alla kan bidra!
 
Att alla aktiva spelare och ledare skall vara medlemmar i Edsbro IF är en självklarhet.
Foosball   |  Biljardbord   |  Biljard   |  Bordtennisbord

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Tjäna pengar-katalogen
Sponsorer


Information
Senast uppdaterad
2018-05-04
Besökare
347511
Genereringstid
0,0781 sekunder