GästbokNytt inlägg | fet kursiv | | Namn: |

NEP | 2020-03-25 22:08:45
DSK vann cup-grupp

Efter 1-4 mot B.O. IF i första omgången av Toyota Cup var det inte mycket som talade för DSK. Men två fina insatser mot Överum och Hammarsgärde och 10-1 i målskillnad fixade både gruppseger och fortsatt cupspel.
Det ska dock sägas att siffrorna 4-0 (1-0) mot Gamlebylaget Hammarsgärde inte speglar matchen som sådan, det var betydligt jämnare än så. Och utan Andreas Brodins fina målvaktsspel hade DSK sannolikt fått ”hälsa hem”. Han var helt enkelt strålande!
Efter en halvtimma nätade Ricky Gustafsson efter ett snabbt uppspel, med Kristoffer Svahn som passningsläggare. Ricky ökade efter paus även på till 2-0 på ungefär samma sätt. De avslutande målen stod Jihad Assaf och Simon Henriksson för.
Hur fortsättningen av säsongen kommer att te sig är fortfarande ovisst. I cupen är det meningen att DSK nu i en kvalmatch ska möta Hjorted/Totebo innan det kan bli tal om spel i andra omgången. Men det talas också om att även distriktsfotbollen, fyran, femman och sexan i Småland, kan bli ”pausad” och seriestarten framflyttad. Detta innebär i så fall att det blir enkelserier! Det småländska förbundet lär fundera på saken, efter uppmaning från ”svenskan”. Vi får återkomma till det.
./.
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2020-07-11
Besökare
288582
Genereringstid
0,0469 sekunder