Match Preview

Inlagd: 18 december 2010, kl 17:17

Den stora frågan inför förra fajten var om vi verkligen behövde knyta skorna för att avfärda Triangeln. Det hade vi behövt, men sket nog i det. En knapp seger var långt ifrån godkänt och nu har det ruskats om rejält i linorna för att laget ska vakna.

Underligt nog så trodde vi, som vanligt, att vi var världsmästare efter att ha slagit ett 8-man starkt bottenlag på hemmaplan. Måste vara nån form av Djurgårdshybris? För den är återkommande.
- "I bilen till fajten var frågan om vi verkligen behövde knyta skorna, så det kan väl ha varit lite underskattning". Så sa lagets polis M. Berkvall efter matchen sist.
Nu kommer vi dock från en skitmatch, då brukar det kunna bli åka av. Sen har det även ruskats om rejält inför den här fajten, så vi borde kunna gå in och visa var båten ska stå, som en vältalig idrottsledare en gång uttryckte sig.

Löparsmurfen får kliva in i förstakedjan, för att ta upp ett stort defensivt ansvar och samtidigt löpa upp hål i motståndarförsvaret, som antingen Zlatan kan dribbla i eller Lakfors stå och vara snygg i. Oavsett vilket, så får publiken valuta för entrépengarna.
På träningen dök smurfen dessutom själv på allt. Kan bli en riktigt vass lina.

I andra får Sandberg, killen med världens äldsta (och fulaste?) klubba, chansen som playmaker bakom dom två andra smurfarna. På förhand känns det som att Kalle och Sandberg kommer springa och skicka bollar på varsin stolpe och att Direktörn bara behöver välja rätt stolpe att stå vid för att hänga ett par.

I kassen kliver Linus in. Han har visat gryende form senaste tiden och får nu äntligen kliva in mellan stolparna igen.

På bänken tar Peter plats mellan herransvarige och coachen. Det ryktas att han jobbat en del med fysiken och vid ett eventuellt inhopp till och med ska kunna vinna någon närkamp. Men som sagt, det är bara ett rykte.

Om skorna är knutna slutar det här 7-2 till Djurgården. Om inte? Ja då kan det gå hur fan som helst.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0469 sekunder