Veckans Profil

Inlagd: 3 december 2010, kl 13:35

Denna veckas profil är Direktör på dagtid och kvinnotjusare på kvällstid. Inte de största låren i innebandy-Sverige, men dock ett temperament som inte går av för hackor. Proudly to present Johan "Bränne" Brännvall

1. Stämmer det att du har en stor poster på Lakfors ovanför din säng?

Ja det stämmer eller snarare jag hade en, tyvärr blev den stulen. Den försvann under den senaste ölkvällen med grabbarna för ett par dagar sedan. Jag har ju mina misstankar mot en tänkbar gärningsman, men som sagt jag tänker inte hänga ut någon innan jag vet helt säkert vem det är. Kan dock säga att Kroon sett sådär äckligt nöjd ut de senaste dagarna, ja ni vet bara sådär äckligt nöjd som bara Kroon kan se ut.

2. Er lina går under namnet smurfkedjan. Hur känns det? Vad tycker du om att lira med dom andra smurfarna?

Jo det är ju ett namn som både jag och mina kedjekamrater ställer oss frågande till. Jag trodde att kriteriet för att vara med i en så kallad smurfkedja var en maxlängde på 160 cm? Jag hade haft mer förståelse för namnet om han vad fan heter han nu igen? Aja skit samma, han som är en knapp tvärhand hög hade ingått i smurfkedjan. Men vi får väl se det som något positivt, då vi än så länge är den enda namngivna kedjan, så det är ju stort. Att lira med de andra två smurfarna är ju en upplevelse utöver det vanliga där Kalle, förlåt Amba står för finessen och "Brändt" står får.. ja det hör man väl?

3. Finns det verkligen en direktörs-smurf?

Men hallå självfallet så finns det en direktörs-smurf. Varför skulle inte smurfarna ha en direktör?

4. Ni har häng på serieledningen. Vad tror du om chanserna att gå upp i år?

Absolut, det ser ljust ut igen då resultaten verkligen gick med oss förra omgången. Nu har vi allt i egna händer igen, så jag ser inte att något kan stoppa oss. Tror på 10 raka och division 3 nästa år.

5. Vad tycker du om din egen säsong så här långt?

Jorå det har känts riktigt bra faktiskt, har ju fått mycket spel tid och sådär så det känns skoj. Ska bara försöka få igång poängmakeriet också så kan det bli riktigt bra, har ju som sagt Brändt en hel del givna målchanser. Inte minst öppet mål mot Enskede senast och det har man ju fått höra en del.

6. Vad har hänt med den oranga tröjan som gav minuspoäng i klädstatistiken?

Hehe, kul att du frågar. Den ligger begravd längst ner i garderoben. Jag tog faktiskt riktigt illa vid mig över den total sågningen av mitt klädval den träningen. Men jag håller just nu på att samla mod för att den oranga tröjan ska få sin revansch. Dock så kommer jag se över min övriga outfit väldigt noga vid detta tillfälle. Så pass upp, kanske dyker den upp redan nästa träning och förhoppningsvis inbringar den lite fler pluspoäng än sist?

7. Vem är egentligen den bäst klädda (på träning) djurgårdaren i år?

Jadu? Den här ska jag bjuda Sommar på, han springer ju tydligen runt i "Fredd Perry" tröjor eller vad han nu surrar om. Så jag säger sommar. Grabben får ju så mycket skit för jämnan och sedan är det ju ändå jul snart och då ska man tydligen vara snäll.

8. Snart juletider...har Bränne varit snäll i år? Vad kommer Tomten att komma med till dig?

Bränne är alltid snäll även om han kan vara en riktig sur jävel på planen. Jag hoppas att tomten kommer med ett par nya innebandyskor, det kan behövas i frescatihallen.

9. Om Djurgårdens Herrar anordnar ett Luciatåg, vem ska då vara Lucia?

Det svaret är ju ganska givet enligt mig. En Lucia måste ju vara något utöver det vanliga, typ lite som en stjärna i ett lag. Och så vitt jag vet så har vi bara en stjärna i DIF och det är Niklas "lammet" Lamberg. Han har ju dessutom också redan håret, dock fel färg. Men vadå det går ju att fixa.

9. Slutligen, vad önskar du dig mest av allt just nu?

Att vi krossar Triangeln stenhårt, mitt tips är 17-2 till oss. Var av jag gör 6 mål och 11 assist!

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0313 sekunder