Match Preview

Inlagd: 3 december 2010, kl 13:04

Förra veckan skulle vi ta revanch för den oturliga förlusten mot ett grymt defensivt spelande Älta. Och det gjorde vi. Redan efter nio minuter tvingades Enskede ta time out för att försöka få stopp på vår forcering, då i underläge 0-4. Till slut skrevs segersiffrorna till 12-3.

Hur firar man då att man just krossat Enskede och tagit säsongens hittills största seger? Jo genom en grymt grinig måndagsträning och att gnälla på coachningen. Pazza Djurgården. Det kan inte finnas någon annan förklaring. Men man måste ju älska ett galet lag. Pazza Djurgårn Amala.


Ny fajt på söndag och på andra sidan står Triangeln. Ett lag som man inte riktigt blir klok på, om man kollar resultaten. Knappa torsk mot båda topplagen Älta och Sol, för att i de senaste tre åka på rejält med pisk mot betydligt sämre lag. Senast kommer de från en 3-11-torsk mot Sofieberg, som vi körde över hemma med 7-0.

Så till oss då. Vi kommer alltså från en 12-3-överkörning av Enskede och lär inte nöja oss med mindre mot Triangeln. Vi har ju innan säsongen gått ut och sagt att vi är bäst i serien. Och det står fast. Vi ska gå ut och pressa sönder Triangeln från första sekund av matchen på söndag, och allt annat än en klar seger är en besvikelse.
Förhoppningsvis kan vi även få chansen att testa vårt PP. Trots stort spelövertag har vi inte fått en enda utvisning med oss två senaste. Dock flertalet emot. Antingen har vi haft en hel del otur med domsluten. Eller så är det för att vi är Pazza Djurgården.

Läget i laget då. Endast två ändringar från förra veckans fajt. Vår klenaste lirare (Peter) är tillbaka, efter att ha misslyckats med att spela till sig ett kontrakt i Florida. Han kliver in och splittrar smurfkedjan och lirar ihop med direktörs.smurfen (veckans profil) och löpar-smurfen (Brandt). På backen är Lamberg tillbaka och kamperar ihop med gammelräven Dennis - killen som lyft klädintresset till helt löjliga proportioner på träningarna.

KILL-kedjan förblir intakt. De dödade av förra fajten redan innan den börjat, så de får fortsatt förtroende. K(ron)-I(ngemarsson)-L(lakfors)-L(linan). KILL. Återstår att se om de kan gå in och döda av den här fajten också och göra skäl för sitt namn. Polisen, som för övrigt var helt lysande i förra fajten, lirar bakom ihop med Sommar.

Tom får, trots en lite halvdarrig insats sist, chansen på nytt i mål då han varit i en klass för sig på träningarna.


Hur kommer det då gå i matchen? Vi har sökt Djurgårdens kapten K.Leffler för en kommentar. När vi nådde honom så befann han sig i La Paz, Bolivia. Det ryktas att han körde höghöjdsträning för att ta tillbaka sin plats i startelvan. Han tog sig dock, som den kapten han är, tid att svara på våra frågor.
Hur är läget i laget?
- Konkurrensen i laget är mördande för tillfället. Vi har väldigt bra fart på träningarna och det gäller att prestera. Det är kul, men också en utmaning att få med alla.
Hur går det i matchen då?
- Jag tror vi vinner med 9-4.

Pazza Djurgården, nu kör vi.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0156 sekunder