Facebookfajten slutade i kross

Inlagd: 28 november 2010, kl 21:06

Den hade lagts upp som event på facebook. Twittrats om. Snackats upp i en match preview på hemsidan. Allt för att locka lite folk en trött fredagkväll. Utfallet blev väl hyfsat. Och den publik som faktiskt kom, gick nog hem nöjda efter 12-3-krossen av Enskede.

Vi hade alltså gjort allt i vår makt för att locka folk. Till och med snickrat ihop en spellista och tagit med musik för att det skulle bli bättre drag. Det kunde nog fungerat. Om någon i sekretariatet kommit ihåg att faktiskt spela musiken då.

Så till matchen. Tanken var att inte ge Enskede en sekund av lugn. I de senaste fajterna har vi tagit det lugnt i 40 minuter och försökt att kontrollerat vinna, utan att riskera för mycket. Nu var det slut på det. Det var full sula framåt som gällde. Helplanspress och fullt ös i anfallsspelet. Det gav resultat direkt. Redan i tredje bytet kunde Kron dra in 1-0. En knapp minut senare dunkade Lakfors in tvåan och 9.27 in på fajten tryckte han in sitt tredje för kvällen, vilket betydde 4-0. Då tog Enskede time out. Vid ställningen 3-0 hade vi dessutom fått ett mål, ganska tveksamt, bortdömt. Klasskillnad. Innan perioden var slut hann Lakfors även göra sitt fjärde mål för kvällen, varpå Kron lätt imponerad räknade ut att han skulle kunna hinna med 12 innan fajten var slut. Vi gick till pausvila i ledning 5-0 efter att förstalinan hängt in alla fem målen.


Nu var det smurfkedjans tur att kliva fram. Och det gjorde dom. Gång på gång sågade de sig igenom med ett fint kombinationsspel, som ofta slutade med att Kalle letade crosspass på bortre stolpen. Både 6-0 och 7-0 trillade in innan coachen försökte sig på ett konstskott, som lite oturligt slutade på utvisningsbänken i fem minuter.
Men i boxplay fortsatte offensiven och Brandt hann göra 8-0 innan Enskede till slut kunde spräcka nollan. Innan perioden var över hann även tredjelinan skjuta in sig i protokollet, efter att Patrik kört lite slalom i motståndarzon och tryckt upp bollen i krysset.

Tredje perioden blev givetvis bara en transportsträcka. Det mest anmärkningsvärda var väl att Lakfors stannade på fem mål, men det är ju rätt hyfsat ändå. Och att Brandt gjorde tre mål för första gången i sitt innebandyliv(?). Slutresultatet skrevs till slut till 12-3. Ganska nära tipset bör påpekas.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0156 sekunder