Match Preview

Inlagd: 26 november 2010, kl 00:43

Det här är tänkt som ett nytt inslag inför fajterna. Snacka upp den kommande matchen lite, så att stämningen och intresset piskas upp ytterligare kring laget.

Dags att återigen inta vår hemmaborg efter en två matcher lång roadtrip. Efter att först ha slagit BK Sol så föll vi förra veckan aningen oturligt mot ett extremt defensivt spelande Älta, som mest bara stod och försvarade sig. Tyvärr kan det räcka vissa dagar. Spelet såg dock bra ut och med lite mer normal utdelning hade vi nog vunnit matchen med ett par-tre mål.

Nu står dock Enskede för motståndet. Ett Enskede som i förra omgången betvingade seriejumbon Sofieberg med 12-8. Gissningsvis har de en lite roligare innebandyfilosofi än Älta och kommer förhoppningsvis till Eriksdalshallen med intentionen att bjuda publiken på rolig innebandy.
Själva har vi bara ett läge. Full gas framåt. Masar man sig ner och kollar på oss så ska man allt ha lite valuta för det. Att vi dessutom föll sist, gör om möjligt viljan än större att trycka på framåt.


Läget i laget då. Peter och Niklas saknas då de tvunget ska leva jet set-liv i Florida. Även Lamberg saknas. I övrigt är vi dock fulltaliga. Den intensiva försäsongen har gjort att vi är helt skadefria och står väl förberedda inför det hårda matchandet.
Smurfkedjan med Brandt-Bränne-Kalle får fortsatt förtroende, då de spelat riktigt bra ihop den senaste tiden. Dock med ett nytt backpar bakom sig. Playmakern Dennis som femmans hjärna och Jakob som musklerna och skottet. I teorin en perfekt kombination.
I förstakedjan har vi satt ihop Zlatan med inte bara en, utan båda coacherna. En kedja med lika många år mellan sig som pyramiderna i Egypten. Och som dessutom ligger etta, tvåa och trea i poängligan. Det vill dock till att de ska hålla i bollen en del, för det är inga vattenbärare så långt ögat når. Det närmsta man kommer är lagets polis, 191cm Berkvall, som skall trycka till i sarghörnen och ge utrymme för påläggskalven Kron att trolla. Sistalänk i femman är seriens minsta back och veckans mest profilerade spelare. Killen som gjort matchen till ett event på facebook och lovar fulla läktare, Patrik Sommar.

I mål har Tom klivit tillbaka in efter skada. Sist höll han nollan och man vågar kanske hoppas på att han kan upprepa den bedriften.

På bänken har vi inte mindre än fyra gubbar med. Både Mackan Ericsson och Patrik kommer att göra årsdebut om de byts in.

Laget i sin helhet.
Laurén

Sommar
Berkvall
Lakfors
Ingemarsson
Kron

Kjellin
Holm
Leffler
Brandt
Brännvall

Sandberg
Jernström
Ericsson
Hansson

Tipset då? 11-3. Borde kunna ge ganska okej odds.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0156 sekunder