Veckans profil

Inlagd: 23 november 2010, kl 21:55

Veckans profil den här veckan är ingen mindre än seriens minsta back. Killen som är en dryg tvärhand hög och sätter sina straffar i sarghörnen. Han lyssnar till namnet Patrik Sommar och ger sin syn på säsongen så här långt i en intervju som går ända in på bara skinnet.

Det ryktas att du "har sex centimeter och är stolt". Hur förklarar man ett sådant kungörandet på facebook?
Mm, var när jag tatuerade in DIF på ballen ja, tatueringen blev ju 6 centimeter lång men det kom ut lite fel kanske ja. Men det är lite av mitt expertområde att tala innan jag tänker. För att citera Arne Anka "Att tänka innan man talar är som att torka sig innan man skiter".

Apropå facebook, så har du lagt ut nästa hemmafajt som ett event där. Blir det nåt drag kring fajten nu på fredag? Tror du vi får se en reaktion på den något oturliga förlusten mot Älta sist?
Facebook är ju lite av ett expertområde för mig så det kändes ju naturligt att dra dit folk en löningsfredag. Jag menar, finns det överhuvudtaget någon bättre förfest än att titta på magisk innebandy i Eriksdalshallen och sänka ett par kalla? Men för att svara på din fråga: ATT det kommer bli drag. Vet inte hur publiksiffrorna såg ut innan jag kom till klubben men kan nästan med säkerhet säga att vi får se ett publikrekord på fredag! Hoppas att publiken kan lyfta taket i den annars ganska ensliga Eriksdalshallen.
Facebookevent: www.facebook.com/home.php?ref=home#!/event.php?eid=174938515851685

Reaktionen på den mycket, mycket nesliga och orättvisa förlusten senast lär Enskede få smaka på, tror på underhållande innebandy och mycket mål från vår sida!

Har det blivit nån förändring under det nya tränarparet? Eller är det samma gamla lunk som alltid, bara skäggigare ledare?
Den ena tränaren är ju jävligt snygg, innebandyfruarna i Sthlms förorter suktar efter Lakis och jag har hört att Kron och hans flickvän fått ett uppsving i sexlivet sen Kron och Lakan började bli bundisar. I say no more...
Den andra tränaren känns det som att han lider av något slags omvänt storebrorkomplex till mig. Jag menar jag håller på Arsenal - han på Tottenham. Jag är från Stockholm - han är från Göteborg. Jag håller på Djurgården - han håller på Gais. Han är, för att citera hemsidan, "rätt snygg" - Jag är JÄVLIGT snygg. Så ja, han måste nog bygga upp självkänslan lite stackars karl.

Här måste redaktören flika in att Tottenham slagit Arsenal i de två senaste ligamatcherna och att GAIS har klar plusstatistik på DIF sen de kom tillbaka upp i allsvenskan. Att Sommar skulle vara jävligt snygg bryr sig redaktionen inte ens om att bemöta..

Hur ser du på resultaten hittills? Vad är förklaringen till att DIF först återfinns på fjärde plats? Ni har trots allt varit rätt kaxiga utåt och gått ut med att ni ska vinna 18 raka.
Ja, alltså kvalitén i truppen måste vara den bästa i div. 4. Tror det är få lag som har samma jämnhet och bredd som oss. Samtidigt har vi enorm spetskompetens(läs: Kron, Berkvall, Brandt, Bränne, Stjärnan/Lammet, Sommar). Vi borde rent hypotetiskt ligga 1:a och ha sisådär +50 i målskillnad men bollen och jorden är uppenbarligen rund. För att vara lite ödmjuk så tror jag att vi är med på att om vi vinner resterande 11 matcher så klarar vi nog att ta seriesegern och det tror jag laget har klart för sig (vete fan vad det där hade med ödmjukhet att göra).

Tredje perioderna har varit DIFs bästa så här långt. Förklaring? Har ni helt enkelt kört stenhårt hela sommaren och skördar frukten av det hårda jobbet nu?
Den enda "försäsongsträningen" var vi väl 7 man på, som en standard träning i frescatihallen alltså så de vete fan. Tror vi helt enkelt är rutinerad och kan disponera våra krafter över hela matchen. Jag menar, jag är ju tydligen junis när jag är 25...

Veckans bild har blivit lite av en snackis på träningarna. Hur kom den idén till egentligen och varför bombar ni ass-tränaren med partybilder?
Lakan är ju ett jävligt förekommande samtalsämne på fredagkvällar hos oss junisar och jag antar att vi ville visa honom vår uppskattning och beundran genom att visa att han alltid är med oss. Förra veckan ville han dock ha fler bilder, vet inte om den har beundran börjar vända åt andra hållet också kanske?

Mike ryktas vara på väg in i laget. Vad skulle det betyda för laget? Nu får du ju chansen att skicka en passning rätt in i Albinssons vardagsrum och lobba för en återkomst.
Mike har ju aldrig fått äran att spela med mig så bara det borde räcka för att få tillbaka honom till Djurgården tror jag. Vet också att styrelsen och herransvarig tittar på ett livskort på Volbeat-konserter om han skriver på inom de närmsta dagarna. Alllvarligt talat så vore kul att få in han i laget, både på plan men även på sidan. Han är en stor målvakt men en ännu större människa.

Sist av allt, vad önskar du dig mest av allt just nu?
Att jag får se Kalle på Amba på lördag, hört att Kalle har döpt om "lördag" till Amba i sin Kallender. Det säger väl allt.

Eller vänta, en bärs vill jag hellre ha.

Redaktören gillar den omedvetna ordvitsen i "kallender".

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0313 sekunder