Veckans Profil

Inlagd: 4 november 2010, kl 15:29

Veckans DIF profil är slitvargen, kroppsbyggaren, ravefestkungen och smälla-på-i-sarghörn-specialisten Peter "Östermalm" Johansson.


Mål-kung ifjol. Upprepas bragden i år?

Det ser onekligen rätt tufft ut i år, speciellt med två nya Lucky Luke i laget som skjuter vildare än Rambo i slutscenen från Rambo IV. Jag blir nog isf tvungen att göra en ”Sommar” och sikta in en krock på träningen och bryta trigger-fingret på mina största utmanare. Nä jämfört med förra säsongen ser jag ut att bli mer utav en ass-kung i år.

Hur känns det att vara den i laget som smäller på allra hårdast i närkamperna?

Det är jag stolt över, alla kan ju inte vara glasslirare. Man är ju ingen Espen Knutsen med pinnen direkt så fick hitta en annan nisch, även om den inte är så överdrivet glamorös. Men det för i år nya spelsystemet bjuder in till mer fysiskt spel vilket passar mig utmärkt.

Blir lagkamrater nånsin arga på dig på träningarna?

Nej aldrig, visst kan jag vara hård men är alltid rättvis :D Men jag har hört att det ska vara tungt att förlora närkamper!? men är bara att bita ihop och träna hårdare alternativt söka in till nästa säsong av ”kom i form med Anna Anka”.

Kommer DIF Innebandy nånsin att synas i SSL?

Absolut, på ett eller annat sätt! Har ju skett satsningar inom DIF förr men denna gång har man förutom två stora coacher och en tung trupp även jobbat hårt med att få till en skön gemenskap och tillhörighet inom laget som är en minst lika viktig parameter. Man märker att intresset för DIF är stort så jag hoppas och tror att vi kommer att bjuda på en vandring uppåt i seriesystemet à la Åshöjden. Jag tror också att våra allierade hellre ser ett DIF-avancemang för egen maskin än övertagande av ett redan etablerat lag med haltande varumärke.

Kommer dagens tränare nånsin att synas i SSL eller liknande liga (typ La Liga, Serie A)?

Att vi har Stockholms glassigaste tränarpar hemmastadda på Östermalm råder det inget tvivel om. Jag ser paralleller från en av de största filmerna genom tiderna, en spagettivästern med Clintan. Il Brutto; med ett stort taktiska kunnande och ett track record som sträcker sig ända ner till Schweiz strålar ett självförtroende stort nog för att såga självaste Lionel Messi vid fotknölarna. Il Buono; fåordig men listig med en retorisk förmåga som skulle kunna skapa fred på västbanken. Fullborda detta till en trio med en Il Cattivo från hooden som tar hand om skitgörat så ser jag inget lag, liga eller utmaning som vore för stor.

Ärligt talat, med de där bröstmusklerna....hur mycket bänkar du egentligen?

Hmm, lite oklart, kör mest discoträning så blir dåligt men enreppare men ett gäng 100+:are har aldrig varit några konstigheter även med stukad tumme och rester från rejvfest kvar i lungorna.

Det ryktas om att du bor Flådigast i hela Innebandy-Sverige. Vad säger du själv om ryktet?

För att citera ”välkommen in” skylten utanför nattklubben Jet i Las Vegas; ”Status is everything”. Tillhör man Sveriges finaste och anrikaste förening så hör det ju till att leva som man lär! Dock ryktas det att en av coacherna utmanar med ny divig lya snuskigt nära stureplan… spänningen går nästan att ta på. Snart är man tvungen att ta privat-vispen till bortafajterna för att vara värst.

Muskulös, småelak, ravefester....och så en liten kissemisse som husdjur. Är det inte lite girlie?

Hahaha, ja hur förklarar man det… Jag är en rätt snäll person egentligen, har bara lite otur ibland.

Du har förut legat inne med Herreys-frilla. Varför ändra på ett vinnande koncept?

Uhhh hade jag ju förträngt… Va en förvirrad period i mitt liv när precis hade flyttat tillbaka från Göteborg och fortfarande trodde att det va okey att göra egen glögg och lyssna på Håkan Hellström. Man spar rätt mycket tid på morgonen nuförtiden då man slipper den dagliga Wella Volume schamponeringen med efterföljande hårföning. När jag tänker efter så hade jag även guld-innebandyskor ett tag, scary...

Det ryktas att du heter René i andranamn. Är det innebandyvärldens bäst bevarade hemlighet?

Hahaha, Ja fram tills nu… TACK! Skrämmande background research à la Jan Josefsson må jag säga.

Slutligen, vad önskar du dig mest av allt just nu?

Att våra motståndare tar och biffar på sig lite så man kan få ett par utmanande närkamper att se fram emot, börjar bli lite enformigt att bara få proppa Berkvall och Lamberg på träningarna.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0156 sekunder