Veckans Profil

Inlagd: 27 oktober 2010, kl 09:25

Denna veckas profil hämtar vi från förorten. Mannen som slår in spikar med bara händerna och klyver ved med pannan. Han köptes in för dyra pengar i somras, för att agera polis och skydda lagets stjärnor. We are proud to present Mikael Berkvall, 26.

Du är bland de tyngsta lirarna i serien. Är det en för- eller nackdel?

Ojdå, det kommer ju lite som en överraskning. Jag var ju faktiskt uppe och nosade på 0,1 ton för 2 år sedan, så jag känner mig som en lättviktare nu efter nedtrappningen på gymmet och dagens 88 pannor. Men som lagets "polis och tuffing" (enligt Coach) gäller det ju att köra lite fysik. Sen att snabbheten blir lidande får jag stå ut med.

Om man är en stor tung gubbe, är det inte lite vekt att vara borta med en skadad tå då? Den skadan sitter jäkligt långt från hjärtat, som Herb Brooks skulle sagt.

Jo det känns sjukt pinsamt, har funderat länge och väl över någon bättre bortförklaring, men som byggnadsarbetare har man inte så kreativ hjärna. Blev ju även en kort turnering för mig i Prag då jag fick tacka för mig efter två matcher med en muskelbristning i låret. Känner mig lite som innebandyns Mattias Jonsson, krigaren som alltid är skadad.

Du har hittills fått en hel del speltid, trots att du både är ny för året och även gör din egentliga debut på helplan. Förklaring? Känner du tränarnas förtroende?

Cash is king! Med pengar får man som man vill! Skämt å sido, Jag var inför säsongen osäker på att ens ta en plats i truppen, men har ju fått förtroende i förstalinan när jag vart skadefri. Så det är lite överraskande. Jag är väl ingen bolltrollare (Läs Kron) men tränarduon gillar väl mitt enkla spel. Trots att jag är ny som innebandyspelare har man nog lite hjälp av en 10 år lång hockeykarriär. Men räkna med en formkurva på väg uppåt.

Hur känner du själv att det har gått så här långt?

Det har väl gått ungefär som jag har räknat med. Känns ju lite surt att jag inte fått hänga nån balja ännu. Men med så jävla bra lagkamrater kan de inte gå annat än bra.

I Prag ägnade du, enligt säkra källor, en hel kväll åt att fota en del av kroppen, som man kanske inte visar upp för omvärlden i vanliga fall. Är det en fetisch du har eller var det bara oflyt att det råkade bli så?

Det där fylletricket är en gammal ovana från diverse resor, men just kvällen i fråga får jag nog skylla på Mackan Ericsson. Det var ju ändå korten på hans kroppsdelar som fick dom största rubrikerna.

Enligt rykten har du flest statusuppdateringar på Facebook i hela Division 4 Östra. Stämmer det?

Tror nog Sommar gått om mig där nu när han fått sin ajfånfyra. (Jo det är sant, han har en ajfånfyra). Men har man inget annat bättre för sig så kan man ju alltid lägga upp en statusuppdatering. För jag anser ju att folk mår bra av att veta vad jag pysslar med hela dagarna.

Kron listade inte dig som snyggast i laget. Besviken?

Man kan ju inte vara med överallt. För det är väl mest folk från Solna som vill vara överallt. Sen med Snygg-Lakan, Bergsten m.fl i laget är det sjukt svårt att ta en plats på en sån lista. Sen vet jag en massa andra listor Kron hade haft med mig i topp på :)

Slutligen, vad önskar du dig mest av allt just nu?

Att min stortå var hel så jag kunde vara med mot BK Sol och skicka deras nyförvärv Danne Dalbjer hårt in i ribbstolarna!


Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0313 sekunder