Veckans Profil

Inlagd: 21 oktober 2010, kl 09:55

Veckans Profil är lagkaptenen, stekaren och Erik Hamréns lookalike Kalle Leffler, 24 år ung och hungrig.

Blott andra säsongen som spelare i DIF och redan Lagkapten. Mutade du tränarna eller var det ett hästhuvud på posten som gällde?

Jag tror att det är ett naturligt steg i min utveckling. Jag har skottet, jag har snabbheten, jag har styrkan. Det enda jag saknar är ödmjukheten. Jag tror att tränarna ser detta som ett steg i min personliga utveckling. Har alltså inget med vare sig hot eller grishuvuden att göra.

Vad gör dig till en ledare på planen?

Jag försöker att vara positiv och berömma den som förtjänar det. Sen tycker jag att det är riktigt kul med innebandy, jag tror att det smittar av sig.

Lite Mark Messier över att leda utvisningsligan som kapten. Finns det såna likheter?

Att bli nämnd i samma mening som Mr Messier är hedrande. Jag suger åt mig och njuter av det tills ni upptäcker alla olikheter. Men visst, kör man över Mats eller någon annan i laget kommer det att kosta en axel även i fortsättningen.

Hur är stämningen i laget så här en bit in på säsongen?

Stämningen är fenomenal. Det är bra fart på träningarna, jag har svårt att se något annat div 4 lag ha en bredare trupp än vad vi har. Det gör att vi har en hård konkurrens och en del spelare får mindre speltid än vad som förväntas. Detta märks inte på stämningen. Jag tror mycket beror på att vi är ett lag med spelare hopsamlade från Norrland till Skåne (och det där stället där typ alla heter Glenn...). Jag tror att det bidrar till att vi har en prestigelös stämningen i laget.

Uttalad målsättning att vinna serien...kommer ni att greja det?

JA! Det är en jämn serie där vi måste vara fokuserade i varje match för att ta 3 poäng. Jag tycker att vi med den trupp vi har idag bör ta hem serien. Det ska bli spännande att möta BK Sol med deras senaste nyförvärv. Som det känns idag är de våra största konkurrenter till ligatiteln.

Förra året startade du poängproduktionen starkt för att sen både gå in i väggen och cementeras fast i den. Någon risk att det händer i år?

En poäng efter att serien vände är en katastrof. Jag kan inte ens skylla på omgivningen (även om Brännvall missade öppet mål på min enda dugliga pass). Jag trodde inte att jag var så lättpåverkad men det satte sig på hjärnan och det var det självklara samtalsämnet under träningar och matcher. Jag tror inte det händer i år. Jag blir mer och mer av en grovjobbare och hänger en del framför mål, det brukar löna sig. Sen har jag ju en ny klubba, en guldklubba med matchande skor, nu kan det inte låsa sig!

Vem har imponerat mest på dig hittills?

Det skulle vara lätt att säga Kron, 10 poäng på 4 matcher och några dragningar som är utomjordiska. Kolla målet killen gör mot Ingarö. PANG! Enkla svar är ofta tråkiga, måste därför istället säga... Nej fan, det blir Kron, enkla svaret är i detta fall givet.

Hur förbereder du dig utseendemässigt inför en match för att få den där rätta Erik Hamrén looken?

Jag kan säga att min frisyr är rejält inkörd. Den har hängt med sedan 7e klass. Sanningen är den att med lockigt tunt hår finns det inte mycket att göra. Hänger och dinglar säger man ju ofta om något annat, jag tror man kan säga så om mitt hår. Jag har gått i tankarna kring att börja använda hårband, problemet är att jag lagt ner min själ för att håna killar med hårband. Vet inte hur jag ska komma undan med att själv använda ett. Vi får se vart det landar. Kan dock lova ett helt odramatiskt besök hos en frisör i veckan. Ni kommer förmodligen inte att märka det.

Slutligen, vad önskar du dig mest av allt just nu?

Att det snart är lördag, då spränger vi baren på Amba efter 3 viktiga poäng mot Sofieberg. Alternativt att sprutförbudet på Gotland upphävs. Löjligt förbud.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130613
Genereringstid
0,0156 sekunder