Veckans profil

Inlagd: 4 oktober 2010, kl 14:06

Veckans profil den här veckan är åldermannen och stilikonen, Dennis Kjellin. Mannen. Myten. Legenden.

34 år ung och hungrig. Ser dina juniorkollegor på backsidan dig som en Fadersgestalt?
Eftersom mitt ungdomliga utseende lurat många så har inte alla upptäckt min ålder. Men nu är ju det kört, tack för det! Jag har ju Lammet och ta hand om, så jag försöker peka vart han ska ta vägen, så att han som har unga ben kan springa runt och göra jobbet.Du blev bänkad knappt tio minuter in på matchen mot Djurö. Hur kändes det? Matchen efter gick du in och var lagets kanske bästa back, så du verkar ha tagit det på rätt sätt?
Det var en sambo som fick ta ett dåligt humör i 3 dagar, men sen gick de över. Klart att det inte kommer på mina topp 5 i upplevelser på innebandyplanen, men bänkningen var befogad efter att dykarskorna satt på efter en natt med minimalt med sömn. Skönt att Tom räddade matchen åt oss efter en hemsk inledning. Sen mot Ingarö hade jag ju en del att bevisa och främsta målet var att få spela mer än 10 minuter iaf. = )


Vad är den största skillnaden Djurgården anno 2010/11 jämfört med förra årets upplaga?
Truppen är jämnare och träningarna blir därför väldigt mycket bättre. Hög konkurrens gör att alla måste ge 100 på varje träning i varje byte. Det är även skönt med ett tränarpar som verkligen förstår sporten och kan sätta sig in i spelarens situation. Sedan tror jag att fåfängan har exploderat. Med Kroon, Anton, Peter & Lakfors i spetsen är utseendet viktigare än någonsin i truppen. Jag hävdar starkt att jag iaf matchar min träningsoutfit bäst.

Att klä sig rätt på träningen är tydligen otroligt viktigt för dig. Hur tänker du när du ska matcha ihop din träningsoutfit?
Oj det kom en fråga om det, haha. Jag har ett formgivningsprogram där man kan lägga ihop olika plagg och testa sig fram till rätt kombination. Du scannar bara in bilder på alla dina träningskläder sen är det bara att köra. Du kan ladda ner programmet på http://klockren.nu/. Ikväll blir det nog Lakfors favorittema rött/vitt. Jag har bytt till vitt blad på klubban och det är jag mycket nöjt med. Det gamla oranga var väldigt svårt att få ihop med resten.Har du något tips till resten av laget vad gäller klädsel på träningen?
Försök att ta lite bilder på mig med mobilkameran under träningarna sen är det bara att gå hem och öva. Kör några tester innan träningarna så balansen blir rätt. Är du en sån som går i snygg kostym men har 2 dm för korta byxor så fråga tjejen om råd för du själv är helt hopplös.Du har enligt rykten arrangerat en FIFA-turnering. Var ligger herr Kjellins största talang, innebandy eller tv-spel?
Ja det har börjat spåra ut lite nu när FIFA 11 har kommit. Blev kallad TV-spelsnörd när jag la in riktiga ljudklipp från Järnkaminerna i spelet så du hör dem när du spelar med DIF. Man är aldrig bättre än sin senaste match det har ju senaste veckan visat. Var nog aldrig en talang i varken FIFA eller Innebandy, det är många timmars träning som gäller.


Vad önskar du dig mest av allt just nu?
Att polackerna på bygget utanför slutar skära i betong klockan sex på mornarna.Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0313 sekunder