Tredje raka segern.

Inlagd: 4 oktober 2010, kl 01:15

Tredje raka trepoängaren kunde alltså bärgas, efter en mycket stark laginsats, hemma mot Ingarö. Segersiffrorna skrevs till slut till 8-6.

Det kändes innan fajten att vi var lite mer fokuserade och taggade än vi varit tidigare. Det var ju trots allt tidig seriefinal och en riktig sexpoängsfajt. Både Ingarö och vi kom till matchen med full poäng efter de två första omgångarna. Ingarö kom närmast från en 8-0-kross mot Sofieberg och vi från en tungkämpad bortaseger mot Djurö.

Vi inledde matchen riktigt riktigt bra och kunde rulla ut ett förvånansvärt passivt Ingarö gång på gång. 1-0 kom också ganska tidigt, efter ett tjusigt solomål av Kron, som han avslutade med att trycka upp bollen i krysset bakom en desperat sprattlande Ingarökeeper.
Efter det fortsatte vi ligga på och Lakfors och Peter kunde trycka in både 2-0 och 3-0 på kort tid. Förmodligen våra tio bästa minuter i år, vi dominerade matchen fullständigt.
Sen åkte vi på en lite tveksam tvåminutare och i det numerära överläget kunde Ingarö reducera genom ett lite slumpartat långskott. Strax därefter kom även 2-3, även det ett riktigt skitmål. Då kändes det lite tungt att, efter att ha spelat riktigt bra, bara ha ledningen med en boll. För så här långt i matchen hade våra motståndare egentligen inte skapat något alls, ändå hade de lyckats få häng på oss igen i en match som kanske borde varit död redan.
Peter kunde dock trycka in 4-2 innan perioden var till ända och ge oss lite arbetsro.

I andra blev vi alldeles för passiva och spelade bara på vår ledning, vilket gjorde att Ingarö kunde komma in i matchen igen. Vi tappade initiativet från första, i takt med att Ingarö stressade oss allt högre, och förlorade perioden helt rättvist med 1-0.

I tredje kom de än högre, stärkta av sin mittperiod, och försökte att sätta ordentligt tryck på oss. Till en början löste vi det fullständigt lysande och kunde, inom loppet av två minuter, göra tre mål och gå ifrån till 7-3.
Efter den drömstarten på tredje blev vi återigen passiva och stod mest och slängde bort bollen långa stunder. Motståndarna kunde krypa så nära som till 7-6 innan Peter kunde punktera fajten me sitt 8-6-mål en knapp minut från slutet.

Trots att vi långa stunder blev allt för passiva, så var det ändå en riktigt bra insats. Jäkligt starkt att ändå reda ut det till slut och sett till hela matchen helt rättvist att vi tog segern.
Riktigt skönt att ta sådana här segrar och verkligen kliva upp ett snäpp när det väl behövs.

Tre raka och maximala nio poäng så här långt. Nästa vecka väntar Nybroviken i den svårspelade Gärdeshallen.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130611
Genereringstid
0,0313 sekunder