Veckans profil

Inlagd: 21 september 2010, kl 22:50

Den andra i serien "veckans profil" är ingen mindre än Djurgårdens svar på Zlatan, Viktor Kron.

Han har haussats rejält inför säsongen och omnämns av många innebandytyckare som en given poängkung i ligan. Djurgårdspressen har därför hört med honom vad han säger om det, att han omgärdats av proffsrykten och mycket annat.


Du ryktas vara på väg till Milan enligt kvällspressen. Vad har du för kommentarer till det ryktet?
- Jag är en stor spelare och stora spelare ska spela i stora lag. Jag trivs i DIF. DIF är en större klubb än Milan historiskt sett och jag vill vinna allt med DIF. Innan jag kom till DIF vann de ingenting.

Vi har hört att du inte riktigt trivs med att spela i ett 2-2-1-system. Ligger det någon sanning i det?
- Både ja och nej. Har aldrig spelat det. Ser mig som en spelare som ska ha mycket boll, men känns fortfarande som fjärde dejten, man vet att man vill försöka men osäker på om det kommer fungera. Känner förtroende från tränaren och jag spelar där han vill att jag ska spela. Alla spelare i DIF är fantastiska så det kvittar vilka jag hamnar i samma femma med.

Många har målat ut dig som en möjlig poängkung i Djurgården i år, blir det så om man frågar Kron själv?
- Är en spelare som gör relativt mycket poäng, men är här för att ha kul och må bra och har jag kul kommer säkert poängen också. Känner ingen press utifrån, sätter alltid press på mig själv.

Vi har även hört att du har långa utläggningar om vilka som är snyggast i laget. Kan vi få topp tre? Och vad det är som gör ettan så het?
- Om jag nu inte kan svara Lakfors på alla tre får det bli Lakan, Bränne a.k.a "Lill-Lakan" och Bergsten. Men det som gör Lakan till mitt förstaval är hans inbyggda, norrländska charm. När han kommer in på planen förvandlas de övriga till statister.

5-3 i premiären. Är ni nöjda med det?
- Man ska alltid vara nöjd med 3p. men med tanke på utvecklingen av matchen ska vi inte jubla alltför mycket. Lite mer surr på banan och ännu mer taggning tror jag är två viktiga ingredienser för att vi ska lyckas ännu bättre framöver.

Vad kan vi förvänta oss i andra omgången mot Djurö/Vindö?
- Ett gäng med stor revanschlusta att göra tre riktigt bra perioder och inte en. Lite mer effektivitet så tror jag vi kan komma upp mot tvåsiffrigt.

Du har i media jämförts med Zlatan. Gillar du den liknelsen?
- (skratt) Finns ingen jag hellre jämförs med, men tycker inte ni ska ta i för mycket, men alltid kul att höra. Teknik, ett stort engagemang, stort leende och ett hett temperament, ja det stämmer väl bra tycker jag!

Slutligen, vad önskar du dig mest av allt just nu?
- Ett par nya jeans. De få jag har börjar bli rätt slitna.

Tillbaka


Big Bang Theory   |  Batman   |  Breaking Bad   |  Sons of Anarchy

Skapad av Lagsidan.se   |   Lägg till Favoriter   |   Gör till Startsida   |   Atom & RSS
Meny
Tjäna pengar
Lag i föreningen
Klubbsidan
Egna sidor
Tjäna pengar-katalogen

E-postlista


Meddela mig vid...
Gästboksinlägg
Utskick
Nyhet
Resultat

Information
Senast uppdaterad
2012-02-01
Besökare
130613
Genereringstid
0,0313 sekunder